Gå rett til innhold

Statsbudsjett 2018

I regjeringas forslag til statsbudsjett 2018 legges det opp til å kutte hele støtteordninger for organisasjoner som jobber innenfor mat og landbruk. Dette vil bety 7,1 millioner mindre til 4H.

Alle i 4H må nå gjøre en innsats for å sikre at denne budsjettposten blir tatt inn i budsjettet igjen.

Det er viktig å passe på at de gode medlemshistoriene kommer fram. Vi oppfordrer fylkestyrene og klubbene til å gjøre en innsats for å vise fram alt det flotte som skjer i 4H.

Vi legger her ut informasjon, pressemeldinger, mal på leserbrev og annet som er nyttig i dette arbeidet.

Kontakt pressen, lokale politikere og andre som trenger å vite hvor mye bra vi gjør i 4H. Skriv et leserinnlegg (se mal) og/eller inviter på en høstfest, bålkveld eller et annet arrangement klubben skal ha, slik at de får oppleve 4H på nært hold.

Bruk sosiale medier - Facebook, Instagram og Snapchat - legg ut bilder/lag en film og vis fram 4H-ere i aktivitet. Fortell hvorfor du synes 4H er bra.
Brukemneknaggen: #vier4h

Når vi viser oss fram i ulike kanaler, vil flere se hva vi gjør i den flotte organisasjonen vår. Dette er også en fin anledning til å invitere en venn eller bekjent til å bli med i 4H. På den måten blir vi flere som får gleden av tipp topp 4H-aktivitet. 4H er lære ved å gjøre, og det er sosial, aktivt og morsomt.

 


Er du nysgjerring på hvordan budsjettarbeidet i stortinget foregår?

På Stortinget sine nettsider kan du lese mer om det: Budsjettarbeidet

Film: Hvordan jobber Stortinget med statsbudsjettet? Se film om den fiktive representanten Børge Vegheim, spilt av Bård Tufte Johansen.