Del/bokmerk
Dyrekurs i Follo 2019

Dyrekurs i Follo 2019

Aspiranter i Follo inviteres til dyrekurs 6.-7. april. Påmeldingsfrist 24. mars. Begrenset antallplasser! PS: Koster kun 125,-!

Brønnerud 4H arrangerer DYREKURS i Ås. Dette er et kurs der husdyra våre står i sentrum. På programmet står blant annet gårdsbesøk på Gulli gård i Kroer med alpakkaer, hester, geiter, sauer, griser, kaniner og høner. I tillegg blir det natursti og mye annen moro.

Invitasjon

 

Pris: kroner 125,-

Påmeldingsfrist: 24. mars

Hvem: Aspiranter som fyller 10 eller 11 år i 2019

Sted: Oppmøte, overnatting og henting skjer på Brønnerud skole i Ås. Aktiviteten på lørdagen skjer på Gulli Gård. Deltakerne transporteres med privatbiler mellom skolen og gården.

Når: Lørdag 6. april kl. 12:30 - søndag 7. april kl. 13:00.

Påmelding:  Via min side på 4h.no.

Kontaktperson: Klubbrådgiver i Brønnerud 4H: Marit Lilleby Kvarme 41 54 51 76 / 4hbronnerud@gmail.com

 

Kurset går over et døgn, med overnatting i gymsal. Informasjon om hva du må ha med, program og lignende vil du få tilsendt på e-post ca. en uke før kurset.

4H-ere som har aspirantleder som 4H-prosjekt, er hjertelig velkommen. Meld på via samme link, men skriv i det åpne feltet at du er aspirantleder. 

 


PÅMELDING OG BETALING

Påmeldingsfrist
Påmeldingen er åpen til 24. mars.
PS: Førstemann til mølla gjelder og kursene kan være fylt opp før påmeldingsfristen!
Når "meld på"-knappen er bort er kurset fullt. Vi fører ikke venteliste.

Påmelding
Påmelding skjer via "min side" på 4h.no.

Slik logger du inn for å melde deg på
For å logge inn trenger du medlemsnummer og passord. Medlemsnummeret finner du på tidligere fakturaer eller du kan spørre klubbrådgiver, leder eller sekretær i klubben.
Hvis du mangler passord trykker du "mangler du passord", skriver inn medlemsnummer og epostadressen som er registrert på deg i 4Hs medlemsregister. Hvis du mangler passord og ikke har tilgang på epostadressen som er registrert på deg, må du få klubbrådgiver, leder eller sekretær til å endre den for deg.
Mer om "min side" og påmelding her
.

Betaling
Faktura sendes på epost, og må betales før kurset.

Bindende påmelding
Påmeldingen er bindende. Det vil si at hvis du har meldt deg på må du betale selv om du ikke deltar. Ved sykdom dokumentert med gyldig legeattest slipper du betale, og får pengene tilbake hvis arrangementet allerede er betalt.