Del/bokmerk
Dyrekurs Romerike 2019

Dyrekurs Romerike 2019

Freidig 4H og Ørn 4H inviterer aspiranter fra hele Romerike til dyrekurs 5.-6. april. Påmeldingsfrist 24. mars. Begrenset antall plasser.

For: Alle aspirantler i Romerike

Pris: kroner 125,-

Påmelding: Via "min side" på 4h.no

Påmeldingsfrist: 24. mars

Sted: Hvam VGS

Når: Fredag 5. april kl. 18:00 - lørdag 6. april kl. 15:30. 

Kontaktperson: Klubbrådgiver i Freidig 4H: kfuruly@gmail.com / 90 84 54 93. 

Kurset går over et døgn, med overnatting i gymsal. Informasjon om hva du må ha med, program og lignende vil du få tilsendt på e-post ca. en uke før kurset. Se program for dyrekurset her.

På dyrekurset får du være med i både fjør, grisehus og stall. Du får bli kjent med dyrene som bor der og hvordan man steller disse dyra. Det blir også traktorkjøring, volleyball og besøk av dyrlege. 

4H-ere som har aspirantleder som 4H-prosjekt, er hjertelig velkommen. Meld på via samme link, men skriv i det åpne feltet at du er aspirantleder. 

 


PÅMELDING OG BETALING

Påmeldingsfrist
Påmeldingen er åpen til 24. mars.
PS: Førstemann til mølla gjelder og kursene kan være fylt opp før påmeldingsfristen!
Når "meld på"-knappen er bort er kurset fullt. Vi fører ikke venteliste.

Påmelding
Påmelding skjer via "min side" på 4h.no.

Slik logger du inn for å melde deg på
For å logge inn trenger du medlemsnummer og passord. Medlemsnummeret finner du på tidligere fakturaer eller du kan spørre klubbrådgiver, leder eller sekretær i klubben.
Hvis du mangler passord trykker du "mangler du passord", skriver inn medlemsnummer og epostadressen som er registrert på deg i 4Hs medlemsregister. Hvis du mangler passord og ikke har tilgang på epostadressen som er registrert på deg, må du få klubbrådgiver, leder eller sekretær til å endre den for deg.
Mer om "min side" og påmelding her
.

Betaling
Faktura sendes på epost, og må betales før kurset.

Bindende påmelding
Påmeldingen er bindende. Det vil si at hvis du har meldt deg på må du betale selv om du ikke deltar. Ved sykdom dokumentert med gyldig legeattest slipper du betale, og får pengene tilbake hvis arrangementet allerede er betalt.