Del/bokmerk
Storkurs 2019

Storkurs 2019

26.-28. april braker årets storkurs løs. Velg mellom volleyball, olabil, swing, revy, førstehjelp, styling av leirbukse, friluftsliv og forskerkurs!

Endelig er det tid for årets storkurs. På stokurs arrangeres en rekke ulike kurs. Dere velger hvilket av kursene dere vil delta på når dere melder dere på. 
 
I tillegg til kurs er det andre aktiviteter og ikke minst god tid til å treffe igjen gamle 4H-venner og bli kjent med nye. 
 
Storkurset varer en helg, og dere overnatter på madrass på gulvet. 
 
Ønsker dere alle velkommen til en sosial, aktiv, morsom og lærerik helg! 
 
 
 
 

TID OG STED

Dato: Fredag 26. - søndag 28. april 2019
Sted: Kroer skole og Kroer Vel, Vollholen 24, Ås (oppmøte, overnatting og henting på Kroer Vel)
 
 

PÅMELDING OG PRIS

Pris
Kurset koster kroner 250,- 
 
Påmeldingsfrist
Påmeldingen åpner 1. mars kl. 09. Påmeldingsfrist 1. april. 
 
Hvordan melde på
Meld deg på via «min side» på 4h.no. Du trenger medlemsnummer og passord for å logge inn. 
 
Bindende påmelding
Påmeldingen er bindene. Dvs. at hvis du har meldt deg på, må du betale selv om du ikke deltar. Ved sykdom 
dokumentert med gyldig legeattest slipper du betale, og får pengene tilbake hvis arrangementet allerede er betalt. 
 
Medlemsnummer 
Medlemsnummer finner du på tidligere fakturaer. Evt. kan du spørre klubbens leder eller sekretær, klubbrådgiver A eller organisasjonsrådgiver Kari Anne. 
 
Passord
Klikk på «mangler du passord», skriv inn medlemsnummer og epostadressen din. Det er viktig at dette er samme epostadresse som er registrert på deg i 4H sitt medlemsregister. Hvis du mangler passord og ikke lenger har tilgang til den registrerte mailen, må du be klubbens leder eller sekretær, klubbrådgiver A eller organisasjonsrådgiver Kari Anne endre dette for deg. 
 

SPØRSMÅL

Spørsmål om innlogging på min side, påmelding og faktura rettes til organisasjonsrådgiver Kari Anne Grimelid Årset på 96 09 67 82 eller kari.anne.aarset@4h.no. 
 
Andre spørsmål kan rettes til fylkesstyremedlem Ingrid Skuterud (95 01 38 60 / ingrid.skuterud@hotmail.com) eller regionleder Beate Johansen (960 96 774 / beate.johansen@4h.no). 
 
 

TA MED

  • Sovepose, liggeunderlag og kanskje en pute
  • Varmt nattøy
  • Toalettsaker
  • Innesko ( ikke lov med utesko inne)
  • Uteklær
  • Lommepenger til kiosksalg
  • Kostyme til tema (påmeldte får info om tema senere)
  • Klær/sko/ting til det kurset du skal delta på (påmeldte får mer info om dette senere)
 
NB! Merk sakene deres med fullt navn. Husk også å navne ladekabler. 
 
 

 

VALGBARE KURS (VELGES VED PÅMELDING):

 

VOLLEYBALL
Har du lyst til å lære om det grunnleggende innenfor 4H-sporten volleyball, eller vil du bare finpusse på serven før sommerens turneringer? Meld deg på volleyball! Våre flinke instruktører lærer deg alt du trenger å vite om sporten. 
 
 
SWING
Vil du finpusse dansetrinnene dine, eller er swing helt nytt for deg? Melde deg på swingkurset! Kurset passer for alle, og instruktørene vil lære deg alt du trenger å vite.
 
STYLING AV LEIRBUKSE OG REDESIGN
Mangler du leirbukse, eller vil du bare pimpe opp buksa før årets leir? Eller vil du redesigne gamle klær? Bli med da vel! Her vil du lære nyttige tips og triks til hvordan man kan dekorere buksa si! Eller hvordan man reparere gamle klær og gi de et helt nytt liv! 
 
Leirbukse kan kjøpes ved å sende epost til faktura.akershus@4h.no. Ny modell (med flagg) koster kroner 650,- og kommer i S, M og L. Disse er litt små i størrelsen. Gammel modell koster kroner 400,- og kommer i L og XL. Disse er litt store i størrelsen. 
 
OLABIL
Er du en ekspert med hammer og spiker, eller liker du fart og konkurranse? Da er olabil noe for deg! Slipp kreativiteten og dine praktiske ferdigheter løs, og bli med på å lage en av årets kuleste olabiler. 
 
FORSKERKURS
Er naturfag favorittfaget ditt, eller har du en liten forskerspirer i deg? Bli med på forskerkurs! Instruktørene våre er hentet rett fra NMBU (Norge miljø- og biovitenskapelige universitet), og vil lære deg mye artig og nyttig!
 
TEGNEKURS
Vil du lære nyttige tips og triks til hvordan man blir bedre med blyanten, eller vil du bare slippe kreativiteten løs? Da er tegnekurset noe for deg! 
 
FRILUFTSLIV
Liker du å gå en tur i skog og mark, eller har du et inderlig ønske om å lære mer om villmarka? Bli med da vell! På friluftslivskurs får du lære hvordan man lager bål, setter opp en gapahuk og kanskje til og med litt om skogens konge.
 
FØRSTEHJELP
Ås og Vestby Røde Kors skal lære deg hva en skal gjøre om uhellet er ute, hvordan man forebygger skader og masse annet nyttig. I tillegg får du lære skadesminke. Høres dette artig ut, så meld deg på! 
 
REVY
Liker du å stå på scena, eller håper du på at klubben skal få til en knakanes god høstfestunderholding i år? På revykurset får du lære alt fra improvisasjon, til hvordan man blir er mester på scena! 
 
“NERDING”
Er du en nerd, eller har du kanskje lyst til å komme i kontakt med din indre nerd? Bli med på nerdekurs, da vel! Vi spiller brettspill og rollespill, og vil diskutere alt fra Game of Thrones fanteorier, Ringenes Herre, Higgs-bosoner og beste spill- og spillkonsoll til tegneserier. Ta også gjerne med noen av dine favorittnerdeting slik at du kan vise og fortelle om dine favorittnerdehobbyer. (PS: Gaming er gøy, men kanskje ikke så sosialt på kurs.)