Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
4H-ere sover under åpen himmel

4H-ere sover under åpen himmel

For sjuende år på rad pakker 4H-erne soveposen, tar på seg varme klær og går ut for å sove ute under åpen himmel. Dette gjør de for å markere 4H-dagen, 4. mai. Over 4500 4H-ere har siden oppstarten av «Under åpen himmel» i 2012, sovet ute for å markere 4H-dagen.

Det enkle er ofte det beste
Små turer gir store opplevelser – og det enkle kan ofte være det beste. Finn et fint sted i nærheten av der du bor, overnatt i skogen, på fjellet eller i din egen hage.

4H-erne har gjennom årene valgt mange kreative løsninger for å sove ute; en enkel madrass på terrassen, en hengekøye mellom trærne i hundremeterskogen eller et telt på trampolinen - har gjort susen for mange.

 

Venner du enda ikke kjenner
4H er fellesskap, og 4H er venner du enda ikke har møtt. «Under åpen himmel» er en fin mulighet til å invitere venner, kjente, skolekamerater, samarbeidsorganisasjoner og andre som bor der du bor. Sammen kan dere skape fine og minnerike uteopplevelser. Kanskje har noen lyst til å bli bedre kjent med 4H? Kanskje får dere et nytt medlem i akkurat din 4H-klubb

 

Kle deg i 4H
4H-dagen er dagen vi liker å kle oss i 4H. Ta på deg det du har av 4H-tøy; t-skjorter, lue, buff, etc. alt er kult. Vis at du er en stolt 4H-er!
#kleddi4h

 

Strandryddedag
Hvis dere sover dere ute ved en strand, kan dere avslutte «Under åpen himmel»-arrangementet med strandryddedagen, som er lørdag 5. mai. Dette passer fint inn i satsningsområdet vårt; Nærmiljøet ditt, som handler om å ta vare på hverandre og skape gode opplevelser i fellesskap. Ved å rydde ei strand viser vi miljøengasjement og bidrar til et renere og bedre nærmiljø.
Les mer om strandryddedagen.

 

Del gode opplevelser
Bruk fantasien og del fine og morsomme overnattingsbilder på Instagram og Facebook med #underåpenhimmel, #4HNorge og #vier4h #underåpenhimmel2018 #4hdagen #kleddi4h.


For 4H-klubber som ønsker å synliggjøre sitt arrangement, kan de kontakte pressen og fortelle om hva som skal skje. Dere kan sende en pressemelding, men i tillegg bør dere ta direkte kontakt med lokale medier, og avtale dekning av arrangementet. 

Ønsker dere mer info til pressemeldingen kan dere bruke deler av teksten over. Promoter gjerne "Kle deg i 4H" og Strandryddedagen.