Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Bli med på Rally i England 18. – 25.AUGUST!

Rally-deltakere fra 4H og BU 2018

Bli med på Rally i England 18. – 25.AUGUST!

Nå har DU mellom 18 og 25 år sjansen til å oppleve ei uke sammen med deltakere fra andre europeiske land! 4H Norge kan sende et team på 5 inkludert en leder til årets Rally. Er du en av dem?

Rural Youth Europe (RYE) inviterer deg til årets Rally i England, et par timer unna Birmingham. 

Årets tema er kjempeviktig: mental helse! (“Sharing and Caring in a Democratic and Inclusive European Community”) Uka samler ungdommer fra rundt 20 land og her får du utveksle erfaringer i en sosial, morsom og givende setting. Workshops og foredrag blandes med studiebesøk, teambuilding, gjerne litt sightseeing og du får tilbringe ei natt hos en vertsfamilie.

Hvem kan søke om å delta?
Aktive 4H-ere mellom 18 og 25 år, lederen for gruppa kan være mellom 26 og 30 år. (Du må ha fylt 18 innen første dagen på Rally).  Du må kunne kommunisere på engelsk og være villig til å delta i aktiviteter og emner som dreier seg om mental helse, «velvære» og inkludering.

Du som blir plukket ut, finner sammen med de andre deltakerne fra 4H Norge, fram til organisasjoner som jobber med mental helse i Norge, setter deg litt inni dette, og du må ha kunnskaper om medlemsdemokratiet i 4H Norge. Info'n deler du  med andre Rallydeltakere på Some (se invitasjonen for mer info

Hva koster det?
Deltakeravgift + reise. Deltakeravgiften er 320 euro. I tillegg ordner/betaler du selv for reisa, og sender all påkrevd dokumentasjon til RYE innen den fristen som oppgis i invitasjonen. (Om du er flink til å søke den lokale klubben din og/eller andre lag/organisasjoner i hjemkommunen din om økonomisk støtte, kan du få dekket deler av kostnadene dine på denne måten).

Hvor melder jeg fra om at jeg er interessert i å delta?
Les invitasjonen og om arrangementet på RYE sin hjemmeside og meld din interesse på mail til siv.halvorsen@4h.no innen 1.juni (si litt om deg sjøl, oppgi navn, fødselsdata, adresse, tlf nr, e-postaadresse, t-skjortestørrelse, evt allergier og evt andre ting du trenger hjelp med, hvorfor du søker og om motivasjonen for å delta). OBS – du må være sikker på at tidspunktet passer for deg.