Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Bli med på rally!

Bli med på rally!

Rural Youth Europe (RYE) inviterer til årets Rally som finner sted i Skottland. Nå har DU mellom 18 og 25 år sjansen til å oppleve ei uke sammen med mange andre fra 4H- og bygdeungdomsorganisasjoner i Europa.

Uka er sosial, morsom, lærerik og en opplevelse du sent vil glemme. Workshops og foredrag blandes med studiebesøk, teambuilding og gjerne litt sightseeing. Temaet på aktivitetene under rally i år, er “Year of young people, world of opportunities”. 4H Norge kan sende et team på 5 inkludert en leder. Er du en av dem?

Hvem kan søke om å delta?
Du må være et aktivt medlem mellom 18 og 25 år, og du må ha fylt 18 innen første dagen på Rallyet (12/8) Leder for gruppa kan være 26-30 år.  Du må kunne kommunisere på engelsk og være villig til å delta i aktiviteter og emner som dreier seg om temaet (ungdomsdeltakelse i Europa). Du som blir plukket ut, må foreta et intervju e.l. om emnet innen medio juni.

Interessert? Les invitasjonen og om arrangementet på RYE sin hjemmeside og meld din interesse på mail til siv.halvorsen@4h.no innen 28. mai og fortell kort om deg selv, hvorfor du søker og om motivasjonen for å delta. (Videre frist for elektronisk påmelding til RYE samt betaling av deltakeravgift er 1.juni)

Hva koster det?
Deltakeravgift + reise. Deltakeravgiften er 320 euro og den betaler du selv til RYE innen gitte frist (se invitasjonen/call of participants). I tillegg ordner/betaler du selv for reisa, og sender all påkrevd dokumentasjon til RYE innen den fristen som oppgis i invitasjonen.

Om du er flink til å søke fylket, den lokale klubben din, og andre lag/organisasjoner i hjemkommunen din om økonomisk støtte, kan du få dekket en del av det det koster på denne måten.

Invitasjon Rally 2018