Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
#Embrace2Erase, 4. - 10. desember

#Embrace2Erase, 4. - 10. desember

Embrace2Erase er en kampanje fra RYE for å sette fokus på likeverd, respekt og inkludering i bygdesamfunn i Europa.

Målet er å fremme likeverd og samtidig omfavne mangfold og ulikheter i et Europa i rask endring.

Hvordan kan du og 4H-klubben din bidra?

·        Tenk på en negativ ting som du vil fjerne i verden – f.eks rasisme. Så tenker du på noe du ønsker å omfavne for å bekjempe rasisme – f.eks omfavne ulikheter. Vil du fjerne hat fra verden, kan det bekjempes ved å omfavne kjærlighet f.eks. Bruk fantasien og kreativiteten. Hvilken negativ ting vil du fjerne og hvilken positiv handling vil du bruke for å gjøre det?

·        Ta et bilde eller en video som forklarer de to ordene du har valgt.

·        Del bildet/filmsnutten på sosiale media og utfordre gjerne vennene dine til å gjøre det samme. Bruk hashtag’n #Embrace2erace.

·        Du kan også laste ned Embrace2Erase-profilbilderamme på FB for å støtte kampanjen. (Gå til www.facebook.com/profilepicframes. Du finner kampanjerammene ved å søke på Embrace2Erase. Velg deg en ramme, og lagre nytt profilbilde).

·        Du må gjerne dele hjemmesida www.ruralyoutheurope.com/embrace2erace med vennene dine, og gjerne også andre kampanjeposter som kommer opp i løpet av denne uka.

RYE er forkortelse for Rural Youth Europe, og er en paraplyorganisasjon for 4H og bygdeungdomsorganisasjoner i Europa. Kampanjen er utarbeidet av europeisk ungdom, også 4H-ere fra Norge, som har deltatt på RYE’s seminarer i år.