Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Gi bort et 4H-medlemskap i julegave!

Gi bort et 4H-medlemskap i julegave!

Nå kan du gi bort et 4H-medlemskap i julegave! Kjenner du noen som burde støtte alt det gode arbeidet 4H driver med? Da bør du gi bort et støttemedlemskap til jul!

For kun kr 500 kan du gi bort et støttemedlemskap i julegave til en venn av 4H. Med på kjøpet får gavemottakeren en liten oppmerksomhet og medlemskap ut hele 2019. Vi pakker inn gaven og sender til mottaker.

NB! Bestillingsfrist for å være garantert å sende den ut innen jul er 16. desember.

 

Slik kjøper du gaven:

  1. Velg «Gavemedlemskap» og legg i handlekurv i nettbutikken vår: https://4h.mystore3.no/
  2. Fyll ut leveringsadresse til den du ønsker å gi støttemedlemskap i gave.
    OBS! Skriv inn ditt eget mobilnummer og din egen e-postadresse her!
  3. Fyll inn dine egne opplysninger under «Annen fakturaadresse». Dette er viktig for at betalingen skal bli riktig, og for at den du ønsker å gi gaven til ikke får tilsendt faktura.
  4. Du har nå gitt bort et støttemedlemskap!

 

Hva er et støttemedlemskap?

  • Støttemedlemskap er for de som ønsker å støtte 4H sitt viktige arbeid. Et støttemedlemskap passer for alle, for eksempel tidligere medlemmer, foreldre, besteforeldre, søsken eller andre som heier på 4H og det vi driver med.
  • Vi har plass til mange støttemedlemmer – så bli med og støtt det viktige arbeidet som gjøres av, med og for barn og unge!

 


Vi opplyser om at det er ingen angrerett på betalt medlemskap i henhold til Angrerettsloven §22, ledd c og n. Medlemskapet er gyldig ut 2019. Mottakere må selv fornye medlemskapet etter dette, dersom de ønsker det.