Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Kick-off for Friluftsheltinstruktører

Kick-off for Friluftsheltinstruktører

Gjennom kompetansebygging i nærmiljøet ønsker 4H Norge og bidra til at flere barn og unge lærer grunnleggende friluftslivsferdigheter. Har du lyst til å holde kurs i ditt fylke og vise barn og unge hvordan de kan drive morsomme aktiviteter i naturen?

Det er nye muligheter for å bli Friluftsheltisntruktør høsten 2019 og hvert fylke kan sende inntil to deltakere på instruktørkurs i november 2019 og mars 2020. Som en forberedelse til instruktøropplæringen inviterer 4H Norge til Kick-off tur for nye og gamle Friluftsheltinstruktører fra fredag 30.8.19 til søndag 1.9.19. Turen gjennomføres på Østlandet, med utgangspunkt i Gardermoen/Oslo-området. Det blir Hengekøyecamp, god turmat og aktiviteter hele helga.

Overnatting og mat: Vi overnatter utendørs i hengekøye under hele samlingen. Middag underveis på samlingen dekkes av 4H Norge, andre måltider må deltakerne ha med selv.

Ta med: Sovepose, liggeunderlag, kopp,bestikk, tallerken, drikkeflaske, klær og sko tilpasset vær, temperatur og uteaktivitet, personlige ting (toalettsaker, andre klær etc), mat til to frokoster og to lunsjer underveis på turen (det er ikke tilgang til å kjøpe noe underveis).

Flere detaljer om utstyr og program sendes direkte til de påmeldte!

Reise: Billigste reisemåte dekkes av 4H Norge. Utgifter refunderes etter reiseregning (ta vare på kvitteringer).

Kanskje du kunne tenke deg å bli Friluftsheltinstruktør og delta på Kick-off? Ta kontakt med ditt fylke!

Påmeldingen skjer i medlemsregisteret etter avtale med fylket.

Påmeldingsfrist: 18.08.2019

Spørsmål? Ta kontakt med Silje Fossbråten silje.fossbraaten@4h.no.