Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge
Del/bokmerk

Mai: Under åpen himmel!

Vil du bli med i menuetten i de grogrønne mainetten, når det våres, når det våres, utmed gangsti og vegg… Mai er her, kveldene er lyse og vi er klare for å erobre vårnatta! Den 4. mai feirer vi 4H-dagen og vi oppfordrer alle 4H-ere over hele landet til å bli med på festen og sove ute natta mellom 4. og 5. mai.

I fjor var det drøyt 1100 deltagere fra mer enn 200 klubber som deltok, og i år satser vi på at det blir dobbelt så mange. Minst! Å sove ute kan være en sosial aktivitet for hele klubben eller en spennende utfordring å bryne seg på alene. Du kan sove nesten hvor som helst; på verandaen, i hagen, i skogen, under en åpen garasjeport eller telt. Det er bare fantasien og været som setter grenser.

Temaet gjelder for hele mai måned, kanskje kan du til og med sove ute flere netter i løpet av måneden, men for at du og klubben din skal være med i trekningen av de kule premiene vi deler ut må du sove ute på selve 4H-natta den 4. til 5. mai. Og så må du huske å melde deg på i medlemsregisteret.

Les mer om Under åpen himmel 2013.