Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktiviteter // Leir // Landsleir 2020

Landsleir 2020 Bodø

4H-landsleir i Bodø 6.-12. juli 2020 -sov når det blir mørkt!

 
 
 
 
 
I juli 2020 møtes 4H-ungdom fra hele landet og internasjonale samarbeidspartnere på Vågønes gård i Bodø – til landsmøte og landsleir. Det blir teltleir på Rønvikjordene og aktiviteter ute på dagtid. Vi planlegger for 800 deltagere og håper på flere. Arrangementet vil få en tydelig miljøprofil, med kretsløpsfokus, økologisk mat og kildesortering.
  
4H Nordland er vertskap for leiren. Vi gleder oss til å dele byens og regionens natur- og kulturopplevelser med gjestene våre!
 

Program 

På programmet står felles opplevelser og læring i Bodøs spektakulære natur: Friluftsliv til fjells, i fjæra og på havet: kajakkpadling, fisking, klatring, grottetur, havørnsafari, Saltstraumen, midnattssol, Kjerringøy, bål-kos, volleyballturnering, tevlinger, lek og kulturopplevelser. 
 

Målgruppe

Deltagerne på leiren er fra 14 til 26 år og kommer fra 4H-klubber i hele Norge og internasjonale samarbeidspartnere som Russland, USA og Gambia.
 

Mål 

Målet for leiren er å la deltagerne oppleve nordnorsk natur og kultur og gi dem minner for livet sammen med nye og gamle venner! 
 

Fakta

Hva: 4H-landsleir 2020
Når: 6. - 12. juli 2020
Hvor: Vågønes gård, Bodø
Vertskap: 4H Nordland