Du er her: 4H Norge // Oppland // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Fylkesleir i Saksumdalen

Fylkesleir i Saksumdalen

Maiblomen 4H ønsker 4H-ere fra fjern og nær velkommen til fylkesleir 27 – 30.juni. Årets leir finner sted i Saksumdal i Lillehammer kommune. Vi kan love en leir fylt med aktiviteter, moro og ikke minst nye og gamle venner.

Er du klar for å komme til Saksumdalen?

På fredagen blir det en flott opplevelsesdag på Maihaugen. Med blant annet rebusløype gjennom Maihaugen, kubb på torget, eventyrstund, balanseløype og diverse uformelle konkurranser.

 

På lørdagen tilbyr vi en rekke forskjellige aktiviteter rundt i nærområdet og andre steder i kommunen. Aktivitetene merket med HALVDAGS må du velge 2 av, en før og en etter lunsj. Resten av aktivitetene varer hele dagen.

Dette er aktivitetene du kan melde deg på: Gøy med papir, volleyballkurs, kreativt verksted, motorsagkurs, bading på Jorekstad fritidsbad, takkebakst, kurs i kalvemønstring, fottur til Huldrehølet og Kinnshaugen, Paintball, blomsterdekoreringskurs, smiing, swingkurs, animasjonsfilm, tur til slakteri, Camera Obscura – fotokurs, sminkekurs, Thailandsk kokkekurs, stolpejakt i Lillehammer, diverse aktiviteter med skog som tema.

 

Ellers vil det være masse volleyball, tautrekking, 80-tallstema og masse moro.

 

Prisen på denne herligheten er 850 for ordinære deltakere og 400 for ledere og småsøsken.

 

Påmeldingsfristen er 1. mai! Meld deg på her!

 

Informasjon om fylkesleir 2019