Du er her: 4H Norge // Oppland // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Hva skjedde på fylkesårsmøte?

Hva skjedde på fylkesårsmøte?

10. mars 2019 var det fylkesårsmøte på Biri, der ble det blant annet endringer i årsplanen og mange diskusjoner om hvordan vi skal bli større, smartere og synligere

Daværende fylkesleder, Caroline Kløvrud, ønnsket velkommen og innledet med blant annet dette: "Det skjer mye spennende i 4H for tiden. Nå skal 4H løftes til nye høyder og i sommer vedtok vi på landsmøte at vi skal jobbe med en viktig strategi de neste årene. De tre S-ene, større – smartere – synligere. Og folkens - der skal vi ha fokus, alle sammen. 4H Norge, fylkene, 4H-gårdene og klubbene. Vi skal bli større, smartere og synligere!"

 

Alle delegatene og observatørene var ivrige på talerstolen denne dagen. Det var ikke bare problemene som kom fram, det var også mange løsninger og tips til hvordan både fylket og klubbene bør jobbe videre. Dette inspirerte oss til å endre på årsplanene. Nå skal Superhelga deles opp igjen, det blir DAF-kurs en helg og fylkesårsmøte en annen dag. Klubbrådgiverne ville også få et annet tilbud, det skal være en dag i januar der vi har opplæring av klubbrådgivere og en kveld på fylkesleir der man kan bli bedre kjent og utveksle tanker og ideer med hverandre. 

 

Synnøve Espen Bratvold er valgt inn som ny fylkesleder og med seg har hun styremedlemmene Rønnaug Øverby, Maren Halvorsrud, Magnus Muriteigen(ny), Anne Mathea Digene(ny) og Inger Mette Lillestøl Nymoen(ny). I tillegg ble Knut Braastad og Caroline Kløvrud valgt inn som varaer. Alle disse gleder seg til å jobbe videre med vedtakene som ble gjort på fylkesårsmøte. 

Synnøve avluttet fylkesårsmøte med å oppfordre til å verve flere medlemmer, passe på de allerede eksisterende medlemmene og tilby gode aktiviteter til våre medlemmer i Oppland. Og ikke minst jobbe med handlingsplanen!

Her kan du se Handlingsplan for 2019