Du er her: 4H Norge // Oppland // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Oppdatering fra 4H Oppland

Oppdatering fra 4H Oppland

Hei alle i 4H Oppland. Takk for en fin leir-sommer til alle som deltok på det. En flott leir i Saksumdal og likeså i Danmark. Nå begynner høsten å nærme seg og flere artige 4H arrangementer står for tur.

Vervekampanje

1.september begynner høstens vervekampanje, den blir sendt ut på e-post til alle. Vær forberedt på at i høst blir det mye morsom aktivitet.

Høstfest:

Vi håper dere er klare for høstfest når den tid kommer og at 4H- prosjektet ble like spennende som håpet.

1.prioritering: Jubileumsklubber

2.prioritering: De som har hatt og skal arrangere fylkesleir

3.priorietering: Nystifta klubber

4.prioritering: Klubber som har hatt andre arrangement

5. prioritering: Resten av klubbene om det passer for fylkesstyret.

 

Det ble gjort et vedtak på årsmøtet at fylkesstyret og ansatt skal prioritere å besøke klubber i følgende rekkefølge: (Klubbene vi besøker avtales med dem direkte)

Fix- it kurs blir i år igjen på Handverkskolen på Hjerleid på Dovre. Bli med for en sosial og lærerik helg, sett av helgen 8.-10.november. Mer informasjon kommer når kurset nærmer seg.  Kort fortalt er fix-it kurset akkurat det samme som storkurset.

Vil minne om at alle må huske å bestille høstfestmerker. Alle må registrere prosjektet sitt i medlemsregisteret før merkene bestilles

Annen praktisk informasjon:

Det er nå muligheter for å låne flere 4H-artikler fra kontoret. Det er voksduk med 4H logo på. I samme pakke er det også t-skjorter man kan bruke på stands.  Smoothie syklene blir mye brukt om dagen, send oss gjerne en mail hvis dere ønsker å bruke dem. Det er også ett stand telt til utlån.

Merkene bestilles i nettbutikken. Klubbene har innloggingsinfo slik at de får faktura. Merkene kan ikke bestilles uten innlogging. Ved problemer kontakt Marianne.hansen@4h.no

For tiden vikarierer Synnøve Espen Bratvold for Turi Elise, Turi Elise er vikar for Regionlederen i Oppland, Hedmark og Trøndelag.

Ta gjerne kontakt med Synnøve på synnove.bratvold@4h.nohvis det er spørsmål.

Hilsen 4H Oppland.