Du er her: 4H Norge // Oppland // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Storkurs 2019

Storkurs 2019

Nå er kursene klare og du kan glede deg til årets Storkurs som er på Gjøvik VGS, 29.-31. mars.

Storkurs i Oppland har lange tradisjoner med å være på Valle VGS. På grunn av ombygging er kurset i år flyttet til Gjøvik VGS. Tipper vi får det like kjekt i år også. 

 

Det er sju ulike kurs å velge mellom

- Mobilfotografen (her kan du lære å ta bedre naturbilder, selfier m.m. En proff fotograf er kursholder)

- Unge Kokker (Unge Kokker er et prosjekt i Trønderlag der 4H-ere skal lære å bli matambasadører. På kurset skal dere lære av en kokk hvordan dere kan lage mat på klubbmøter)

- Ridning (dere bruker en dag i stallen, rier og kanskje noen også er så tøffe at dere vil stå på hesteryggen. Kurset er hos Stall Wick på Eina)

- Friluftshelt (kurset er to-delt. Først en 2-timers bolk hvor dere går grunnleggende info i å lage aspirantleir, hva må vi tenkte på av sikkerhet, aktivitet, markedsføring. Etterpå tar friluftsheltene over og dere skal ha det gøy i friluft) 

- Styreverv (et mini DAF-kurs der du kan lære å være leder, sekretær og kasserer. I tillegg vil dere lære mange leker som dere kan leke i klubben)

- Klatring i Fjellhallen (dette kurset har vært populært i mange år. Her kan du teste grenser og bruke kroppen i klatreveggen en dag sammen med dyktige instruktører). Kurset blir fort fullbooka. Derfor viktig å melde seg på tidlig hvis du vil ha dette kurset. 

- OPAL sitt hemmelige kurs. (hva finner alumngjengen på denne gangen monn tro??) 

Kurset er åpnent for voksne som vil være med. Klubber med mer enn fem deltakere må ha med en voksenleder. 

 

Påmelding

Info om kurset