Du er her: 4H Norge // Østfold // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Aspirantleir 2018

Aspirantleir 2018

Aspiranter ønskes velkommen til aspirantleir på Fangekassa i Aremark 22.-24. juni! Her blir det mange forskjellige aktiviteter, mulighet til å få mange nye venner, spille volleyball og generelt har det kjempegøy sammen med andre 4H-ere!

Tid og sted
Fredag 22. til søndag 24. juni på Fangekasa Misjonssenter,Aremark.
Ankomst fredag kl. 17:00
Avreise søndag kl. 15:00

 

Hva er aspirantleir
Aspirantleir er en helt egen leir bare for aspiranter. På leir sover du i telt, er med på spennende aktiviteter og er sammen med vennene dine en hel helg. I tillegg spiser vi is, får nye venner fra andre klubber, er på diskotek og generelt nyter leirlivet! Leir er rett og slett innmari gøy.

 

Hvem kan delta
Alle aspiranter fra hele Østfold som fyller 8, 9, 10 eller 11 år i løpet av 2018 kan delta! 

 

Arrangør
Årets arrangør er de samme som før, nemlig FHALIØST. Vi er gamle 4H-ere som har fullført 4H-programmet, men vil fortsette med det beste lengre, som selvfølgelig er 4H!

 

Årets aktiviteter
Aktivitetene på årets aspirantleir byr på både spenning og mye moro. På aspirantleir kan alle få prøve de aktivitetene de vil og frivillig være med på den årlige volleyballturneringen. I år vil det blant annet være underholdning, såpefotball, bading, batikk, luftgevær og mange andre aktiviteter.

 

Volleyballturnering
Alle som vil kan stille på klubbens volleyballag og være med å kjempe om seier til klubben i leirens volleyballturnering. Du trenger ikke være redd for ikke å være flink nok. Her er det plass til alle! Hvis dere er for få til å stille lag fra klubben, kan vi sette dere sammen til et mikslag med andre klubber eller slå flere klubber sammen. Innledende runder vil foregå i puljer slik at alle skal få mulighet til å både delta på volleyballturnering og å være med på andre aktiviteter.

 

Overnatting og tun
All overnatting skjer i telt/lavvo i tildelte tun. Avtal med de andre i klubben, så dere ikke tar med unødvendig mange telt. Det kan være lurt å ta med campingstol og -bord.

 

Matservering og kiosk
Inkludert i prisen er ALLE måltider. Melk blir servert til brødmåltider og det vil bli utdelt én brus til middagen på lørdag. Har du matallergier må dette opplyses om i påmeldingen. I kiosken vil det bli salg av godteri, is, brus og litt enkel mat, i tillegg til t-skjorter til batikken (kroner 50,- pr. stk.). Husk vi tar bare kontanter i kiosken!

 

Voksenledere
Alle klubbene må stille med minimum én voksenleder pr. ti 4H-ere. Dvs. to voksenledere fom. 11. deltaker, tre fom. 21. deltakere osv. Det anbefales å ha flere på aspirantleir, siden mange er veldig unge og ikke er så vant med å være på leir. Alle voksenledere må være over 18 år. Minimum én av klubbens voksenledere (klubbens hovedleder) må være over 20 år, helst flere. Vi håper alle 4H-ere som er aspirantledere blir med på leiren, men disse teller ikke som voksenleder.
PS: Alle voksenledere skal også melde seg på via «min side». Egen påmelding – ikke samme som deltakere.

 

Førstehjelp
Det vil være førsthjelpspersonell tilstede under hele leiren. Det er viktig at du ved påmelding opplyser om alle sykdommer ol. du har, slik at disse kan hjelpe deg raskest og best mulig om problemer skulle oppstå.

 

Pris
Leiren koster kr. 650,-.
Leirkontingenten refunderes kun ved fremvist gyldig legeattest.
For aspirantledere og voksenledere koster leiren kr. 500,-. Vi anbefaler at klubben betaler for ledere.

 

Påmelding
Påmelding skjer via «min side» på www.4h.no. Påmelding er bindende. Dvs. at leiravgiften må betales selv om du ikke deltar, med mindre du fremviser gyldig legeattest.

Påmeldingsfrist er 1. juni.
Det er mulig å melde seg på en liten stund etter dette, men da vil leirkontingenten øke til kr. 900,-.

Spørsmål ang. innlogging og påmelding? Se her!

 

Praktisk informasjon til deltakere
Alle påmeldte får mail med praktisk informasjon inkludert huskeliste ca. én uke før leiren.

 

Kontaktinfo

Leirsjefene:
Andrine J. Fossum                             90 67 25 78                 aj_fossum@outlook.com
Per-Arne Snopestad                          954 95 128                  perarsnesnopestad@gmail.com

4H-kontoret:
Org.råd Ellen Evenrød                       458 49 957                  ellen.evenrod@4h.no
Regionleder Beate Johansen            960 96 774                  beate.johansen@4h.no