Du er her: 4H Norge // Østfold // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Berby Action Camp 2019

Berby Action Camp 2019

Er du mellom 10 og 18 år? Da kan du endelig glede seg til Berby Action Camp - en friluftslivsleir spekket med kule aktiviteter i skog og vann!

Berby Action Camp er en friluftsleir med lange tradisjoner. Leiren arrangeres sammen med Norges Jeger- og Fiskerforening avd. Østfold, og samler hvert år 100 barn og ungdommer i vakre Enningdalen i Halden. 
 
PS: Det er kun 100 plasser (50 til 4H og 50 til samarbeidspartner Norges Jeger- og Fiskerforening). Det pleier alltid å være rift om plassene, så meld deg på så snart som mulig. Påmeldingen er bindende (info om bindende påmelding her). 
 
 
***PÅMELDINGEN ÅPNER MANDAG 4. MARS kl. 11:30!**
 
 
Sted:  Enningdalen i Halden (veibeskrivelse kommer på mail til påmeldte)
 
Oppmøte:  Fredag 10. mai klokken 17.30
Avslutning:  Søndag 12. mai klokken 15.00 

Påmelding: Via “min side” på 4h.no. Problemer med innlogging/påmelding - se her!
Påmeldingsfrist: 15. april
 
Pris:  Kr 650,- per deltaker
 
 
Aktiviteter
Deltakerne deles opp i over og under 14 år. 
 
For de mellom 14 og 18 år blir det aktiviteter som for eksempel kajakkpadling, hagle- og rifleskyting, skogsførstehjelp, fisking fra land og fra båt, og ettersøk, flåing og partering av hjort. 
 
For de mellom 10 og 13 år blir det aktiviteter som for eksempel kanopadling, luftgeværskyting, pil og bue, fluekasting, abborfiske og mye annet gøy! Dette blir en helg full av spennende aktiviteter!
På kveldstid er det mulig å fiske, spille volleyball osv. 
 
Huskeliste
  • Klær: Støvler, ullsokker, varme klær, regntøy og ekstra skift!
  • Til overnatting: Telt, sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, campingstol/campingbord (avtal med andre), lommelykt hvis du har og varmt nattøy.
  • Til aktiviteter: Alle må ha med redningsvest/flytevest! En liten sekk til aktivitetsløypen med: matboks, termos/drikkeflaske/kopp, tallerken og bestikk. Fiskestang hvis du har.
Praktisk informasjon
Overnatting skjer i medbrakte telt. Det er viktig å huske at det kan bli kaldt om natten, og vått om dagen. Så husk varme og vanntette klær og god sovepose.  Alle måltider er inkludert i prisen. Det er ingen butikk i nærheten, og vi kommer ikke til å ha noen kiosk i leiren. Det vil ikke bli tilgang på dusj eller bad, men vi har ett toalett og tilgang på drikkevann.
 
Voksenledere
Det må være en voksen per ti deltagere. (Dvs. ni deltakere krever en voksenleder, mens 11 deltakere krever to voksenledere). Pris per voksenleder er kroner 500,-. Dette bør betales av klubben. De voksne får ulike oppgaver i løpet av helga - det kan f.eks. være å hjelpe til på aktiviteter eller å dele ut mat. Vi lover god tilgang på kaffe og en sosial helg med mye moro - også for de voksne! 
 
Kontaktperson
Organisasjonsrådgiver Ellen Evenrød: 458 49 957 / ellen.evenrod@4h.no