Du er her: 4H Norge // Østfold // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Månedens tur mars: Hobøl!

Månedens tur mars: Hobøl!

I mars tar vi turen til Vestre Bråte bygdetun i Hobøl hvor vi følger en oppmerket tursti som er et flott turmål for hele familien.

DATO: Søndag 3. mars kl. 12:00 - 15:00
STED: Oppmøte på Vestre BråteBygdetun i Hobøl
HVEM: For alle som vil (alle aldre!) 
 
I mars tar vi turen til Vestre Bråte bygdetun i Hobøl hvor vi følger en oppmerket tursti som er et flott turmål for hele familien. Turstien er i underkant av to km lang og går i lett terreng. Stien er en rundtur i skogen og går innom flere plasser med historisk verdi, som vannbassenget og Mikkelskjerka. Langs hele turen er det satt opp små skilt som forteller om hva som skjedde her før i tiden. Etter turen tenner vi bål og koser oss med medbrakt mat og natursti. 
 
Ta med hele familien, mat, drikke og sitteunderlag og møte opp for en trivelig søndagstur. Turleder for turen i mars er organisasjonsrådgiver Ellen Evenrød som treffes på 458 49 957.
 
 

 

HVA ER MÅNEDENS TUR?

 
4H Østfolds arrangerer turer i skogen eller ved kysten første søndag i hver måned. Turene legges til ulike steder i Østfold, slik at man blir kjent med turområder i hele fylket. Turene er åpent for alle, og passer spesielt godt for familier. Vi håper både barn og godt voksene blir med!