Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktiviteter // Prosjekter // Natur
Del/bokmerk
Natur og planter

Natur og planter

Liker du deg ute og vil lære mer om planter, plantesamfunn og hvilke vekster som kjennetegner ulike naturtyper. Hva er det som avgjør hvor en plante kan vokse, hvordan sprer blomster seg og hvilke planter kan vi bruke som te, krydder og grønnsaker? Alt dette kan du lære om i prosjektet ”Natur og planter”.

I 4H-prosjektet ”Natur og planter” lærer du om de viltvoksende plantene vi har i Norge. Du kan velge å spesialisere deg på planter som vokser ved sjøen, i skogen eller på fjellet, eller du kan studere ulike naturtyper i nærmiljøet ditt. Følg utviklingen til trær og blomster gjennom året og se forandringene som skjer, undersøk hva slags planter som kjennetegner de ulike naturtypene og lær mer om hva vi kan bruke viltvoksende planter til. Gjennom prosjektet kan du ta bilder, presse blomster og samle kongler, nøtter og frøbærere. Alt dette kan du samle i et stort herbarium.

I tillegg til å bli kjent med en rekke nye planter, kommer du til å bruke mye tid ute og få mange flotte naturopplevelser.

Prod.nr 0150 • Bokmål • Pris: 100,- (100,- ikke-medlemmer) Bestill