Du er her: 4H Norge // Rogaland // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Klubber i sørfylket: se her!

Klubber i sørfylket: se her!

Unge kokker tilbyr gratis matkurs i november! Perfekt klubbaktivitet.

Praktisk informasjon om matambassadørkurset:

- Antall timer: 3 t

- Sted: På klubbhuset eller nærliggende skolekjøkken

- Antall deltagere pr kurs: 12-14 personer (OBS! Det må være minst 10 påmeldte deltagere for gjennomføring)

- Arrangørens ansvar er og ordne med påmelding og kjøkken/kjøkkenfasiliteter, samt være tilstede med en frivillig/ansatt som hjelper til gjennom kurset

- Utstyr: minimum 1 komfyr, 1 blender og 1 stavmikser dette i tillegg til ordinært kjøkkenutstyr og med mulighet til å spise maten.

- Det er også muligheter for bålmat-kurs (se film nederst)

Unge Kokker stiller med:

- Profesjonell kok

- Kursmateriell

- Råvarer

Utgifter for klubben?

-bortsett fra eventuelt leige av lokaler, er det ingen utgifter for klubben.

Når kan kursene holdes?

Fredag 22. nov.

18-21

Lørdag 23. nov.

15-18

 

18.30-21.30

Søndag 24. nov

10-13

 

14-17

 

Påmelding:

Send mail til Camilla Castellan på kontakt@ungekokker.no for påmelding til kurs.

Første mann til mølla prinsippet gjelder! 

Avlysning:

Ved påmelding til kurs har du/dere ansvaret for rekruttering til kurset. Når et kurs bookes, så har kokkene våre satt av tid til det å komme på besøk hos dere. Det gjør at de sier nei takk til andre jobbtilbud som komme inn på samme dag og tidspunkt. Derfor så ser vi det som nødvendig å be om en kompensasjon på 2500 kr for kurs som avlyses mindre enn 10 dager før gjennomføring (altså allerede 12., 13., og 14. november).

Hvem er Unge kokker?

Unge Kokker har et nasjonalt samarbeid med 4H Norge og to regionale samarbeid i Rogaland og Trøndelag. 

Vi tilbyr matambassadørkurs  der en profesjonell kokk lærer barn og unge kreativ matlaging, hvordan å lage smakfulle supper og smoothies – og hva det vil si å være matambassadør. Etter dette holder de 12 ferske matambassadørene kurset for de andre på ulike fritidsarenaer. Dette som en del av klubbens, idrettslaget eller organsisasjonens egne aktiviteter. Slik sprer vi matglede på en morsom, kreativ og sosial måte, med ungdommene i førersetet.  

I 2019 gir Unge Kokker bort til sammen 40 gratis matkurs i Rogaland til barn og ungdom.

Prosjektet er støttet i sin helhet av Gjensidigestiftelsen, sammen bidrar vi til et folkehelseløft for barn og unge på fritid.

Les gjerne mer om prosjektet