Du er her: 4H Norge // Rogaland // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Lær mer om demokrati og få nye venner fra andre land?

Lær mer om demokrati og få nye venner fra andre land?

Meld deg på kurset Participate in Active Rural Democracy i Danmark 12. – 17. november!

Delta på RYE-kurs!

Seniorer og unge alumner i 4H får nå mulighet til å delta på kurs i regi av Rural Youth Europe (RYE)! Lyst til å lære mer om demokrati og få nye venner fra andre land? 12. – 17. november i år har du muligheten. Meld deg på kurset Participate in Active Rural Democracy i Danmark, da vel!

Endelig har du som er 4H-er mellom 16 og 22 år mulighet for å delta på et europeisk kurs! Når da, sier du? 12. – 17. november! Kurset foregår i København (Danmark) og handler om ungdommer på landsbygda sin muligheter for å aktivt delta i demokratiprosesser og bygdeungdommenes helse og velvære. 4H Norge er medlem av paraplyorganisasjonen Rural Youth Europe (RYE), og det er RYE som arrangerer dette kurset.  Det koster 100 euro (ca 1000 NOK) å delta samt reise t/r København (deler av reisekostnadene blir dekket av arrangøren).

Du som vil delta, må:

 

  • Være 4H-er alderen 16 - 22 år.
  • Kurset er på engelsk, så du må ha gode nok engelsk kunnskaper til å forstå og gjøre deg forstått.
  • Være interessert i temaet.
  • Være bosatt i et europeisk land.
  • Gjøre egne forberedelser: forklare (på engelsk) hva 4H er og bl.a hvordan demokratiet fungerer i Norge og i din kommune (les mer om krav som settes i invitasjonen).
  • Les mer om kurset: Participate in Active Rural Democracy, og les invitasjonen (kalles «call» på engelsk) 
  • Sende en mail til 4H Norge v/ siv.halvorsen@4h.no innen 10. oktober. Si litt om deg selv og kort om hvorfor du vil delta. (Når du får positivt svar fra Siv, melder du deg på til RYE via lenka som du finner i invitasjonen innen fristen som står oppgitt der)