Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Kari Heggelund innstilt som ny leder i 4H

Kari Heggelund innstilt som ny leder i 4H

Valgkomiteen har innstilt Kari Heggelund som ny styreleder i 4H Norge. Den endelige avgjørelsen faller på årsmøtet i 4H Norge 22. – 24. juli.

Kari Heggelund er oppvokst på Flisa i Hedmark, og var aktiv i Miggen 4H, hvor hun også var leder de siste aktive årene. Hun har også sittet i fylkesstyret i Hedmark 4H. Etter å ha mottatt Plaketten i 1997, reiste hun til USA som IFYE-er.

Etter IFYE-oppholdet, tok Kari Heggelund fatt på studier ved Universitetet i Oslo. Etter grunnfag i sosialantropologi, reiste hun 6 mnd "jorden rundt" som backpacker, før hun fortsatte på sosialantropologistudiet. I 2001 reiste Kari på utveksling med Universitetet i Oslo til National University of Singapore, hvor hun studerte politisk utvikling i Sørøst Asia. Etter ett år i Sinapore, startet hun som trainee ved den norske ambassaden i Manila, før hun returnerte til Norge. Her startet hun å jobbe med salg for Klubben AS på Flisa, mens hun startet prosessen med å søke seg tilbake til Singapore for å ta mastergradstudiet. I 2004 reiste Kari tilbake til Asia, hvor hun fortsatte studiene - denne gangen med fokus på turismens påvirkning av lokalsamfunn på Filippinene. I denne studieperioden jobbet hun i perioder ved den norske ambassaden i Singapore, og satt i styret til ANSA Singapore (ANSA= Association of Norwegian Students Abroad).

Vinteren 2006 flyttet Kari Heggelund tilbake til Norge. Hun tiltrådte da en stilling som programmansvarlig for High School-utveksling til USA i Speak Education i Oslo. Her hadde hun ansvar for alle ledd i prosessen, fra første møte med studenter og frem til de var tilbake igjen i Norge etter endt utveksling.

Etter to år bestemte hun seg for å flytte tilbake til Flisa, hvor hun nå jobber som daglig leder for Spire Web & Design, og trives veldig godt med det. Høsten 2009 hadde Kari gleden av å ha IFYE-eren Steffany fra Costa Rica boende hos seg, og tok igjennom det opp igjen kontakten med 4H.

Kari Heggelund har god erfaring med styreverv, og ønsker - og gleder seg til - å gjøre en god innsats for 4H dersom hun blir valgt til styreleder i 4H Norge.