Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
1100 ungdommer på Nordisk 4H-leir

1100 ungdommer på Nordisk 4H-leir

27. juli – 3. august samles over 1100 ungdommer til Nordisk 4H-leir på idylliske Melsomvik i Stokke kommune i Vestfold. Ungdommer fra Finland, Sverige, Danmark og Norge vil være representert på leiren. Det blir en uke spekket med aktiviteter og opplevelser, samt nye og gamle 4H-venner.

 

Blander man volleyball, illusjoner, tautrekking, konserter, motorsag, teltliv, turnshow, eksotisk mat, bueskyting, mat på bål, teatersport, kajakk, frisbeegolf, re-design av klær, Himalaya-parken, teatersport, Gokart, Bugg/Swing-aften og Grønlandsk perlesøm med 1100 ungdommer fra fire Nordiske land, nærmer man seg Nordisk 4H-leir 2013.

 

Lokale helter

I løpet av uka får leirdeltakerne stiftet bekjentskap med flere lokale helter fra underholdnings- og musikkarenaen. Det blir konserter med store lokale band som Plumbo og Shotgun Whalers. På torsdag blir det en magisk aften med illusjonisten Alexx Alexxander fra Tønsberg.

 

Åpen dag

Onsdag 31. juli kl 9.00 – 17.00 er det åpen dag. Da kan besøkende komme og se hvordan leirlivet arter seg. Foreninger og andre aktører stiller med stands og ulike aktiviteter. Da er alle hjertelig velkommen!

 

Think Love Do Move

Leiren har fått slagordet Think – Love – Do – Move, som både er en konstatering av elementene i 4H-løftet Hode-Hjerte-Hender-Helse og gjennomgangstonen for leiren.

 

En midlertidig landsby av telt og lavvoer vil bre seg utover gresslettene på Melsomvik. Med klare hoder, varme hjerter, flinke hender og god helse skal 4H-erne kaste seg ut i stadig nye og utfordrende aktiviteter, der mottoet er ”å lære ved å gjøre”. I tillegg til ulike aktiviteter og turer er volleyball en naturlig del av leiroppholdet.

 

Aktivt, morsomt og sosialt

Sosialt, aktivt og morsomt er tre stikkord som passer for 4H, og ikke minst leirlivet. 4H Norge er en medlemsstyrt organisasjon. Ungdommene bestemmer selv og får bred organisasjonsopplæring og erfaring gjennom bl.a. ulike styreverv. Medlemsalderen er 10 til 25 år, og formålet er å utvikle samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker.

 

Kontaktpersoner:

Generalsekretær 4H Norge: Sølvi Egner-Kaupang tlf. 958 18 816

Informasjonsansvarlig 4H Norge: Beate Patay, tlf. 415 62 264

PR-ansvarlig for Nordisk 4H-leir 2013 Cecilie Maurud Barstad + 44 7717 436 412

 

Web:

4H Norge sine nettsider: www.4h.no

Nordisk 4H-leir 2013 – Think Love Do Move: http://www.thinklovedomove.com/

Nordisk 4H-leir, Melsom videregående skole, Melsomvikveien 180, 3159 Melsomvik