Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Hyggelig avslutning for Torill Sandnes

Hyggelig avslutning for Torill Sandnes

Mandag 30. september ble hadde eg æren å få lov til å være med på å markere avslutningen på et 41 år langt arbeidsforhold mellom 4H og vår kjære kollega Torill Sandnes i 4H Møre og Romsdal.

Det er utrolig å tenke på at Torill har vært med som medlem i 4H siden 1958 og ansatt som 4H-instruktør fra 1972 og 4H-konsulent fra 1992. Tusen takk for innsatsen!

Møre og Romsdal viste seg fra sin beste side både med været og med gjestfriheten. Det ble markert med solvarme, slik at man kunne sitte ute og spise i bare t-skjorta, og med lokale og svært kortreiste (fra gården til Marie) lammelår stekt i jordovn at 4H-instruktør Maybritt og vår nye 4H-konsulent Marie. Vi var samlet 23 kollegaer fra 4H og Landbruksavdelingen i Møre og Romsdal.

Torill Sandnes sitt engasjement som 4H-konsulent er offisielt avsluttet, likevel fikk ho flere utfordringer fra både landbruksavdelingen og 4H. Torill har nemlig fått utfordringen med å gjennomføre to 4H-prosjekter i løpet av det neste året; "Torill sitt liv i 4H" og "Et aktivt pensjonistliv". Vi gleder oss veldig til presentasjonen av prosjektene!

Tusen takk for innsatsen gjennom alle disse årene Torill :)

 

Landbruksdirektøren i Møre og Romsdal, samt 4H Møre og Romsdal og 4H Norge, samlet til gruppebilde.

Dekket til langbord hjemme hos 4H Møre og Romsdal sin nye 4H-konsulent Marie Teigland.

Lammelår laget i jordovn kan anbefales!

Takk for innsatsen Torill!