Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Mat på bål: kjøttkaker i løk

Mat på bål: kjøttkaker i løk

dette er bare kjempe godt og enkelt å lage!

 

Ingredienser:        Løk, kjøttdeig, salt, pepper og margarin.

 

Ustyr:                Aluminiumsfolie, kniver, spiseskjeer

 

Fremgangsmåte:     En stor løk deles på midten.

                               Ta av de to ytterste skall-båtene og fyll

hulrommet i dem med krydret kjøttdeig.

Ta deretter av to nye skall av løkhalvdelen og fyll også disse med kjøttdeig i midten.

Fortsett slik til hele løken har blitt flere kjøttkaker i løkformer. Smør hver løk fylt med kjøttdeig godt inn med margarin og pakk hver enkelt inn i folie. Legg pakken i glørne i et bål og stek dem i omtrent 15 min.

(Steketid avhenger av størrelsen på løken)