Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Bli med i 4H!

Bli med i 4H!

4H skal øke kunnskapen blant barn og unge om mat og matproduksjon. I 4H kan man lære ved å gjøre,sammen, både unge og voksne. Vi står sammen om å engasjere. Har du lyst til å være med på laget?

 Vårt mål er å utvikle en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Du kan være med å engasjere!

4H er en organisasjon for og av ungdom. Det er ungdommen sjøl som styrer arbeidet i de lokale 4H-klubbene. Gjennom ulike 4H-aktiviteter og arbeidet med de praktiske 4H-prosjektetene lærer medlemmene ved å gjøre ting selv. selv om det er ungdom som styrer mesteparten av arbeidet, må det voksne til for å gi hjelp og støtte. Uten de voksne har 4H-arbeidet lett for å stagnere. Lær mer om 4H og 4Hs historie 

Hør også våre radiospotter på P4 denne jula Tematikk: 4H skal øke kunnskapen blant barn og unge om mat og matproduksjon.
Radiospot 1
Radiospot 2 

Slik blir du med:

Bli 4H-er
Nesten 17.000 norske barn og unge vet allerede hvor spennende, gøy og utfordrende 4H-ere har det. Andre har ennå ikke oppdaget at de egentlig er en tvers gjennom ekte 4H-er, og at det eneste de mangler, er en 4H-klubb. Er du en av dem? Meld deg inn

Bli klubbrådgiver
Hver 4H-klubb har en eller flere voksne klubbrådgiver(e). Rådgiveren(e) skal hjelpe styret og medlemmene i klubben dersom det er behov for det. Arbeidsoppgavene varierer fra sted til sted, men klubbrådgiveren(e) tar mellom annet imot posten til klubben og gir råd om den daglige driften. har du lyst til å bli klubbrådgiver? Meld din interesse.

Starte en 4H-klubb
Du kjenner kanskje 4H fra før og har lyst til å starte en 4H-klubb? Meld din interesse, så tar vi kontakt med deg.