Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Bli med på kurs i synliggjøring 4.-6. april

Bli med på kurs i synliggjøring 4.-6. april

4H Norge ønsker å invitere 2 4H-ere fra hvert fylke til å delta på kurs i synliggjøring. Ta kontakt med ditt fylke for å høre om du kan bli med!

Kurset vil finne sted på Quality Hotel Sarpsborg i Østfold 4.-6. april. Formålet med kurset er å løfte informasjonsarbeidet i fylkene, og at deltagerne fungerer som en ressurs for fylkene og klubben sin i å synliggjøre 4H. I etterkant av kurset må deltagerne forplikte seg til å jobbe aktivt med media og informasjonsarbeidet rundt ”Det store potetløpet”.

 

Kurset vil bl.a. ta opp følgende tema:

-          Informasjon og synliggjøring

-          Omdømme

-          Profilering

-          Hvordan lage en kampanje?

-          Ulike mediekanaler

-          Hvordan skrive pressemelding

-          Foto

-          Presentasjon

-          Stand

 

Målgruppe for kurset: 4H-ere i alderen 16-20 år. Det bør være noen som har interesse for media og synliggjøringsarbeid og som kan og vil bidra aktivt i fylket etterpå. Det kan gjerne være noen i fylkesstyret eller noen som på andre måter er sentrale i 4H-arbeidet på fylkesnivå.

Egenandel for kurset er 2000 kr per deltager. Kost og losji dekkes av 4H Norge, og billigste reisemåte vil bli refundert. Det settes opp buss fra Gardermoen fredag 4. april kl. 16.30, via Oslo S, til Sarpsborg. Retur fra Sarpsborg, via Oslo S, søndag 6. april kl. 14 med ankomst Gardermoen ca. kl. 16.

Hvert fylke kan nominere 2 deltagere som må melde seg på i medlemsregisteret innen fredag 16. mars.

For spørsmål om faglig innhold kontakt kursleder Martin Holmen på e-post: martinholmen@live.no

For praktiske spørsmål kontakt fagkonsulent i 4H Norge Marte Gustad Iversen på e-post: marte.gustad.iversen@4h.no eller tlf: 45255804