Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Stilling ledig: prosjektleder kystkultur

Stilling ledig: prosjektleder kystkultur

4H planlegger en utvidet satsing på kystkultur, og søker herved etter prosjektleder med kontorsted i Bodø.

4H planlegger en utvidet satsing på kystkultur. Prosjektet vil være et nasjonalt prosjekt, med Nordland som pilotfylke. Kontorsted vil være Bodø. Prosjektlederen vil ha det daglige ansvaret for 4H sin nasjonale kystkultursatsing, med konkrete eksempel fra erfaringer i Nordland. Aktivitetene omfatter alt fra kystkulturens tradisjonelle næring og håndverk, båter, tradisjoner og kosthold, til moderne mat fra havet og kystkulturbasert næringsutvikling. Dette er en 100 % stilling i ett år, med muligheter for forlengelse.

Sentrale arbeidsoppgaver:
-Forankre kystaktiviteter i hele organisasjonen
-Samarbeid med Forbundet KYSTEN om aktiviteter for barn og unge
-Utvikle materiell og arbeidsmåter med nasjonal overføringsverdi
-Nettverksbygging og mediearbeid

-Arrangere kystsamlinger
-Yte service mot 4H-klubber og 4H-medlemmer
-Prosjekt- og økonomistyring

Kvalifikasjoner:
Vi søker en person med høyere naturfaglig, maritim, pedagogisk eller annen relevant utdanning og arbeidserfaring.  Det er en forutsetning at du er ryddig og strukturert i det daglige arbeidet. Vi legger vekt på gode samarbeidsevner, organisasjonstalent, engasjement og evne til å kommunisere med både barn, ungdom og voksne. Kjennskap til 4H eller organisasjonsarbeid er en fordel og du bør også ha god brukerkompetanse på IT. Den som blir tilbudt stillingen blir avkrevd begrenset politiattest.

Praktisk informasjon:
Arbeidsgiver er 4H Norge, og prosjektleder vil rapportere til ei styringsgruppe for prosjektet ledet av generalsekretæren. Kontorsted er Fylkesmannen i Nordland i Bodø. Stillingen lønnes i ltr. 40-50 i Statens regulativ, som tilsvarer kr 328.700 – 387.500 i 100 % stilling. Reisevirksomhet og kvelds/helgearbeid må påregnes. Arbeidstiden er for øvrig fleksibel.

Kontaktpersoner for stillingen:
Prosjektkoordinator i 4H Norge, Kristin Madsen, tlf 64 83 21 04 / 950 72 558
, eller 4H-konsulent i Nordland Ingeborg Tangeraas, tlf 75 54 78 47 / 959 74 242.

Søknad og CV sendes på e-post til 4hnorge@4h.no innen 15. august 2010. 
.