Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Gøy på Landet!! søndag 14. september

Gøy på Landet!! søndag 14. september

4H Aust-Agder arrangerer nok et år Gøy på landet ute på Hove! Arrangementet starter i år 11.00 og avsluttes 16.00, søndag den 14. september.Vi gleder oss til en dag med godvær sammen med mange flotte dyr, hesteridning, traktorkjøring, fuglekassesnekring, kafé, hopp i halmen og mye mye mer!Nytt i år er at vi arrangerer barnas matfestival! Her skal det fokuseres på "fra jord til bord", nemlig hvor maten kommer fra og hva vi kan lage med den. Barna får bli med på ulike matproduksjoner og får se ulike prosesser. Dette gleder vi oss enormt til! Vil du melde deg på? se www.4h.no/austagder


Vi får også besøk av Søstrene Kjevik, som blir Aust-Agders første 4H-gård med åpning den 17. september (stort arrangement og dere er hjertelige velkomne hit også, fra 17.00). De stiller opp med gårdsbutikken sin med mye kortreiste matvarer som egg, poteter og honning!

Det store potetløpet som foregår gjennom hele Norge i regi av 4H Norge kommer også til Gøy på landet! Vent og se ;)
Vi håper selvfølgelig at vi ser mange blide ansikt denne dagen og solen som stråler på himmelen.
Komité jobber hele året for å planlegge dette arrangementet. Det er en stor dugnadsgjeng bak, blant annet et stort mangfold av 4H Aust-Agders medlemmer fra hele fylket som står på. Ser dere en som løper rundt i gul refleksvest med kløvere på, da kan du være sikker på at det er en 4H'er som står på for at du skal få en gøy dag med oss, på landet!