Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Straks klart for It's global

Straks klart for It's global

Årets høydepunkt starter lørdag. Det er endelig klart for landsleir!

Det er kun få dager til 1.000 ungdommer fra hele landet inntar Moelv i Ringsaker for å delta på tidenes landsleir! 4H-erne blir i Hedmark i perioden 24.-31. juli.

”It’s global”
Temaet for årets leir er ”It`s global”. Teltleiren blir delt inn i ulike verdensdeler, og under innmarsjen vil deltakerne kle seg etter hvor i verden de er plassert. Det blir også internasjonal dag, søndag 25. juli. Da inviteres alle leirdeltakerne til en reise rundt jorda på 12 ulike poster. De vil få en smakebit på opplevelsen av å møte andre kulturer, språk, musikk, mat og det å være på tur. Noe av målet med denne dagen er blant annet å øke interessen for 4H Norges utvekslingsprogram.

Rikt aktivitetstilbud
På leiren kan deltakerne velge mellom aktiviteter som skyting, ku- og kalvestyling, ledertrening, ridning, fantasidag i Lucky Næroset, hinderløype på Terningmoen militærleir, miljørevy og trivselsagentsamling. Alle aktivitetene foregår etter 4Hs motto ”å lære ved å gjøre”.

I tillegg blir det blant annet volleyballturnering, talentiade, temafester, utflukter, kjærlighetssti, miljøtorg, underholdning og konserter. Landsleiren 2010 kan skilte med band som Sonic Debris og Lazy Daze, og ikke minst Soulmates – et timannsband fra Trøndelag.

Mer informasjon
Mer informasjon om hva som skjer på leiren finner dere på https://www.4h.no/Aktiviteter/Leir/Landsleir-2010/.

Følg også med på 4Hs nettsider utover i leiruka - her kommer det stadig nye leirbilder!