Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Hedmarking valgt til ny leder i 4H Norge

Nyvalgt styreleder Kari Heggelund

Hedmarking valgt til ny leder i 4H Norge

4H Norge avholdt sitt årsmøte 22. – 24. juli 2010 på Hamar. Som styreleder for den landsomfattende organisasjonen og dens 16.500 medlemmer valgte organisasjonen Kari Heggelund fra Flisa i Hedmark.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og det er en ære å bli valgt til leder for 4H, sier en glad Kari Heggelund. Jeg har et hjerte for 4H og én av våre oppgaver framover er å tilpasse oss samtida. Vi skal være synlige og føle en stolthet over det vi gjør og hva vi står for, avslutter Heggelund.

Kari Heggelund er oppvokst på Flisa i Hedmark, og var i sin oppvekst aktiv i Miggen 4H, hvor hun var leder de siste årene. Hun har også sittet i fylkesstyret til 4H Hedmark. Etter å ha mottatt plaketten i 1997, reiste hun til USA som IFYE-er.

Velutdannet og verdensvant
Siden den gang har hun tatt mellomfag i sosialantropologi, reist som backpacker for å oppleve verden, studert politisk utvikling i Sørøst-Asia, jobbet ved den norske ambassaden i Manila, studert ved PRO-skolen, Etablererskolen og FRAM, samt tatt masteremner i turismens påvirkning på lokalsamfunnet på Filippinene. Den siste tiden har hun vært daglig leder for designfirmaet Spire Web & Design AS.

En gledens oppgave
Kari Heggelund har god erfaring med styreverv, og ønsker - og gleder seg til - å gjøre en god innsats for 4H.

4H Norge ønsker henne velkommen og lykke til med arbeidet.