Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Nytt prosjekthefte!

Nytt prosjekthefte!

Gjør klubben din synlig, heter det nye prosjektheftet som nå kan bestilles i vår nettbutikk. Et spennende og lærerrikt prosjekt der du er med å viser fram 4H.

4H er sosialt, aktivt og morsomt! Og nå er det viktigere enn noen gang å sette 4H på kartet – alle skal vite hva 4H er og hvorfor det er viktig at vi er her! 4H-erne selv er de beste ambassadørene til å fortelle eller vise hva 4H er. Dere kjenner organisasjonen best og har kontakt med målgruppa. Vil du være med å gjøre 4H synlig? Vil du vise hva vi gjør i 4H og hvilke aktiviteter du og klubben din har? Er svaret ja, er du et godt stykke på vei.

Gjør klubben din synligLiker du i tillegg å skrive? Og å ta bilder eller lage videoer? Liker du å gjøre budskap klare og tydelige? Og vil du lære hvordan du kan kommunisere tydelig og nyttig om og for klubben din? Da er dette nye prosjektheftet noe for deg!

Velger du 4H-prosjektet Gjør klubben din synlig! kan du være kommunikasjonsansvarlig for 4H-klubben din eller for et større 4H-arrangement, for eksempel en aspirantleir eller fylkesleir. Du kan også gjøre andre kommunikasjonsoppgaver for klubben eller fylket.

Gjør klubben din synliger et allsidig prosjekt det er fint å være flere om. Da kan dere samarbeide og fordele ulike arbeidsoppgaver mellom dere. Det gjør det enklere å lage en god plan for arbeidet og ivareta alle sidene ved god kommunikasjon og synliggjøring.

Ved å velge dette prosjektet bidrar du til at 4H synes enda mer og at alle får vite både hva 4H er og samtidig forstår det viktige arbeidet vi gjør i forhold til rekruttering, entreprenørskap og bidrar til å skape levedyktige bygder!

Bestill heftet i vår nettbutikk.