Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
IFYE-mottak 2015

IFYE-mottak 2015

Årets IFYE-ere til Norge ble mottatt av medlemmer i NIFYEA i Oslo 19.-21. juni.

Fredagen gikk stort sett med til å ta imot IFYE-ene som med jevne mellomrom kom seg til Oslo. Noen hadde reist i to timer, mens andre nesten ikke hadde sovet det siste døgnet. Marie var innom en tur for å hilse på alle sammen og for å gi litt informasjon fra 4H Norge. På kvelden hadde vi en hyggelig middag på Olivia på Aker Brygge.

Lørdagen gikk med til sightseeing i Oslos gater, tur i Vigelandsparken og høydepunktet for mange, Holmenkollen. Dermed var det veldig godt med litt avslapping og grillmat hos Maren og Yngve på kvelden. Her ble det også bursdagssang og kake for lille Ola på 1 år.

Søndag var det en spent gjeng som kom til frokost. Det var tid for å si på gjensyn og dra videre på eventyret som så vidt var i gang. En etter en ble de plassert på fly, tog og buss. Og snille konduktører og bussjåfører skulle sørge for at de kom seg av på riktig holdeplass hvor vertsfamiliene ventet spent.

Denne helgen kom 7 av årets 10 IFYE-ere. I tillegg var vi flere fra NIFYEA som var innom hele eller deler av helga. Vi i NIFYEA synes dette er en veldig hyggelig helg. Det er fint å kunne gi IFYE-ene en trygg og god start på oppholdet sitt her. I løpet av denne helgen får IFYE-ene både god kontakt seg imellom og med oss i NIFYEA. Så det er enkelt å holde kontakten videre enten for å dele erfaringer, eller for å be om hjelp om spesielle hendelser oppstår.