Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Bli med!

Bli med!

4H Norge søker alumner som vil være med i planleggings- og arrangørgruppa for konferansen tilknyttet «Fikser alt!» som arrangeres 11.- 13.mars 2016.

4H Norge skal arrangere en konferanse tilknyttet satsningsområdet «Fikser alt!», for medlemmer fra 15-26 år. Fokuset for konferansen vil være på entreprenørskap, arbeidsliv og utvikling av naturbaserte næringer. Et vesentlig spørsmål for konferansen vil være «Hvordan kan vi som ungdom drive påvirkningsarbeid, og ta fremtiden i egne hender?»

I den anledning ønsker vi frivillige alumner til å delta, og vi søker frivillige alumner både til planleggingsfasen og til gjennomføringen av arrangementet. Vi ønsker derfor å sette sammen en arbeidsgruppe som jobber med fastsetting av programmet for konferansen, markedsføring og mobilisering av deltakere til konferansen, samt folk som kunne tenke seg å koordinere blant annet Teknisk/Informasjon/Beredskap, og Sosialt/Kveldsarrangement og miljøtorg.

I en slik planleggingsgruppe vil man jobbe med å koordinere andre frivillige og programmet som helhet, og arbeidsformen vil primært baseres på telefonmøter.

Ved å sitte i planleggingsgruppen vil du få god innsikt og verdifull erfaring i å arrangere konferanser. Du vil også få attest fra 4H Norge på det arbeidet du har lagt ned i konferansen, som vil være nyttig å ha med seg på CV-en.

Samtidig trenger vi frivillige som kan bistå helgen konferansen skal avholdes, til ulike arbeidsoppgaver. Høres dette interessant ut?

Om du kunne tenke deg å bidra ved å sitte i en planleggingsgruppe eller har tips til noen som ville passet til det, bidra på annen måte, eller har andre tips til hva som kunne være interessant å ha med på en slik konferanse, send en e-post til Gunvor Guttormsen i Norske 4H-alumner, på guttormsen.g@gmail.com. Har du andre spørsmål rundt dette? Ja, da er det bare å sende dem også!