Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Ekstraordinært landsmøte i 4H Norge #4HXLM15

Ekstraordinært landsmøte i 4H Norge #4HXLM15

Lørdag 5. september kl. 10.00 åpnes det ekstraordinære landsmøtet, der ny organisasjonsstruktur for administrasjonen skal vedtas.

Lørdag 5. september avholder 4H Norge ekstraordinært landsmøte. - Fra 1. juli 2016 opphører ordningen med kontorhold hos fylkesmennene, samtidig synker vårt medlemstall og våre kostnader øker. Vi må derfor endre måten vi drifter organisasjonen på. Formålet med dette landsmøtet er å vedta ny en organisasjonsstruktur for administrasjonen, sier styreleder i 4H Norge, Kari Heggelund.

Selv om 4H Norge nå er inne i en tøff periode der både nedbemanning og omorganisering skal gjennomføres, er styrelederen optimistisk og ved godt mot. – Vi står ovenfor tøffe utfordringer, som dessverre vil berøre både ansatte og frivillige i organisasjonen. Samtidig kan vi se på dette som en mulighet til å forme et framtidig 4H som vil stå sterkt og være levedyktig i mange år framover, sier Heggelund.

Gjennom det siste året har det vært en bred og omfattende prosess i organisasjonen. Basert på alle innspill som har kommet i ulike fora og rapporten fra arbeidsgruppa[1], inviterer landsstyret landsmøtet til å vedta rammer for fremtidig organisering av administrasjonen i 4H Norge.

 

Oppbygging av frivilligstrukturen

– Vi har fantastiske frivillige i organisasjonen, og de vil være avgjørende for framtidens 4H.

Vårt landsstyre mener 4H-medlemmene må være med å utvikle og drive organisasjonen til nye høyder, fortsetter Heggelund. - I 4H står opplæring i høysetet. Vi er gode på klubbnivå, men nå er det viktig og også styrke de andre nivåene. Landsstyret ber derfor landsmøtet om å igangsette en prosess som har som mål å bygge opp en sterkere og bredere frivilligstruktur som kan yte mer i alle organisasjonsledd, avslutter hun.

 

Tid, sted og kontaktinformasjon

Ekstraordinært landsmøte i 4H Norge

Lørdag 5. september 2015

Kl. 10.00 - 16.00.

Sted: Park Inn Gardermoen Hotel

Sosiale medier: #4HXLM15

Kontaktpersoner:

Kari Heggelund, styreleder 4H Norge, tlf.: 904 02 505.

Sølvi Egner-Kaupang, generalsekretær 4H Norge, tlf. 958 18 816.

Sakspapirer og praktisk informasjon om det ekstraordinære landsmøtet.

[1]Landsstyret satte i januar 2015 ned en arbeidsgruppe med mandat å se hvordan 4H kan bruke de økonomiske og menneskelige ressursene i organisasjonen på best mulig måte.