Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Landsmøte 2016

Landsmøte 2016

Det kunngjøres med dette at landsmøtet i 4H Norge avholdes 22.-23. juli 2016. Landsmøtet finner sted på Scandic Holmenkollen Park i Oslo, i forkant av landsleiren på Bygdø Kongsgård.

I 4H Norges lover står følgende i §5 pkt 5:

Rett til å fremme saker til landsmøtet i 4H Norge har alle landsmøterepresentanter, landsstyret, fylkesårsmøtene og fylkesstyrene. Frister for innsending av saker til behandling på landsmøtet er:

a.     For forslag til endringer i lovene: Fire (4) måneder før landsmøtet, jfr. § 15.

b.     For andre saker: To (2) måneder før landsmøtet.

Det vil si at frist for å sende inn forslag til endringer i lovene er 22. mars 2016. Frist for innsending av andre saker er 22. mai 2016.


Landsmøtepapirer


 

 

Last ned: Landsmøtepapirer 2016 4H Norge

Vedlegg sak 9: Ny frivilligstruktur i 4H Norge. Utdrag fra spørreundersøkelse om frivillighet i 4H.

 


Praktisk informasjon


Praktisk informasjon og reiseinformasjon for Landsmøtet i 4H Norge 2016:
Sted: Scandic Holmenkollen Park Hotell
Dato: fredag 22. - lørdag 23. juli 2016
Tidsramme: fredag kl. 11.00 - lørdag kl 15.00.


Reise og opphold


Reise til og fra Landsmøtet 2016

Den enkelte utsending på landsmøtet kjøper billett selv. Husk å bestille billetter i god tid, da 4H Norge dekker reiseutgiftene etter billigste reisemåte.

Hotellet ligger i Holmenkollen, og nås enkelt med t-banens linje 1 fra Oslo sentrum, Holmenkollen stasjon (ca. 10 min å gå fra t-banen). Adressen er Kongeveien 26, 0787 Oslo. Se hotellets nettside for mer informasjon.

For de som skal videre på leir er det kort vei fra Holmenkollen til Bygdø Kongsgård. Vi oppfordrer de som kjører bil og har ledig plass til å tilby skyss, og for øvrig er det mulighet for å reise kollektivt. Det vil ikke bli satt opp fellestransport verken til eller fra landsmøtet.

Kostnader ved reise

Representanter for klubbene

Etter 4H Norges lover § 5 pkt 15 skal reise- og oppholdsutgifter for landsmøterepresentantene dekkes av den de representerer. I § 7.7.j er det likevel tillagt landsstyret å vedta regler for reiseutjevning for klubbene sine representanter valgt av fylkesårsmøtene.

Landsstyret vedtok i sak 73/15 en reiseutjevning på kr 1 300 for hver av klubbenes representanter til 4H Norges landsmøte valgt av fylkesårsmøtet. Klubbenes representanter sender derfor reiseregning til 4H Norge, som så fakturerer fylket for egenandelen på kr 1 300.

Fylkesstyrets leder

Fylkesstyreleder sin reise og opphold dekkes i sin helhet av 4H i fylket sitt budsjett, og reiseregningen skal sendes 4H i fylket. Fylket blir fakturert for oppholdet av 4H Norge i etterkant av landsmøtet.

Representanter for 4H-gård Norge, N4HA og ansattes representanter

Reise og opphold dekkes av den de representerer, jf § 5 pkt 15. Representantene blir fakturert for oppholdet av 4H Norge i etterkant av landsmøtet.

Æresmedlemmer, valgkomiteen, kandidater til styreverv og landsstyret

4H Norge dekker kostnadene for opphold og reise. Reiseregning skal sendes 4H Norge i etterkant.

Gjester og medlemsorganisasjoner

Disse betaler selv for opphold og reise, og gjør opp direkte med hotellet.
Utgifter utover ordinært opphold dekkes av den enkelte og betales direkte til hotellet.


Praktisk info Landsmøte 2016

Forslagsark Landsmøte 2016