Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Påmelding landsleir 2016!

Påmelding landsleir 2016!

Fredag 1.april (kl 12.00) åpner påmeldingen til landsleir 2016. Her er det førstemann til mølla. Skynd deg og meld deg på de aktivitetene og turene du har mest lyst til å være med på!

23. - 30. juli blir ei uke spekket av herlig 4H-leirliv. Sosialt, aktivt og morsomt! Årets leirdeltakere er så heldige å få oppleve ei hel uke full av opplevelser, gamle og nye venner på selveste Bygdø Kongsgård.

1. april kl. 12.00 - åpner påmeldingen.

I AKTIViTET nr 1 2016, som ble sendt til alle medlemmer rett før påske finner du all informasjonen du trenger om leiren.

Bladet kan du lese her.

Påmeldingen skjer via 4H Norge sitt medlemsregister.

4H-leir på landet i byen

Bygdø Kongsgård er Oslos største økologiske melkeprodusent og en arena for formidling av både moderne og historisk landbruk. Besøkssenteret på gården, Norsk Folkemuseum, naturen på Bygdøy og byen rundt danner en helt fantastisk ramme for landsleir!

På gården skal vi slå leir og du kan møte og lære om de norske husdyrrasene og møte helt nye venner i teltleiren! På folkemuseet finner du historiske bygninger fra hele landet. Bygninger som vi gjennom en uke med leir skal fylle med liv og røre. I naturen på Bygdøy blir det spennende aktiviteter og bading på Bygdøy sjøbad.

Byen byr selvfølgelig også på spennende muligheter som vi kan love at du får utforske i tillegg til alt Akershus har å by på, som TusenFryd, Eidsvoldbygningen og universitetet i Ås (NMBU).

Leirkomiteen gleder seg masse til leir og er godt i gang med planleggingen. Vi håper at akkurat du har satt av datoen til sommeren! Dette blir nemlig tidenes 4H-leir og det kan du jo ikke gå glipp av!

Hjertelig velkommen til landsleir i byen på landet midt i Oslo!