Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Årets ildsjel?

Ann Marit Vikan (t.v.) er mangeårig ildsjel i Grimstadhøgda 4H i Møre og Romsdal.

Årets ildsjel?

Ann Marit R. Vikan, klubbrådgiver i Grimstadhøgda 4H i Møre og Romsdal, er nominert til årets ildsjelpris.

Ann Marit Vikan har vært aktiv i 4H gjennom mange år. Hun har et sterkt engasjement for Grimstadhøgda 4H, og har stadig nye prosjekter på gang.

I 4H Møre og Romsdal har hun vært fylkesstyremedlem gjennom 6 år og 2 av disse som fylkesstyreleder. Men det er som klubbrådgiver i Grimstadhøgda 4H hun bidrar og gjør en stor forskjell i nærmiljøet sitt. Hun har vært klubbrådgiver siden 1995 og bidrar til å lære nye generasjoner om naturen og friluftsaktivitet. Hun har vært en stor ressurs og ildesjel for å få på plass naturmøteplassen til Grimstadhøgda 4H. Friluftsområdet og naturmøteplassen de har etablert er åpen for alle, og er en flott arena for ulike friluftslivsaktiviteter.

Avstemning fra 15. august

Ann Marit Vikan er én av tre kandidater til årets ildsjelpris. Vinneren kåres gjennom SMS-avstemning fra 15. august. Følg med på våre nettsider og Facebooksider for mer informsjon når avstemningen starter.

Ildsjelprisen

Kandidater til ildsjelprisen må på en forbilledlig måte ha utmerket seg lokalt. Det kan være like aktuelt å hedre unge, som viser et ekstraordinært engasjement, som eldre som har befestet dette gjennom et langt liv. 

Kandidater til Ildsjelprisen foreslås av friluftslivsinteresserte i hele landet innen oppgitt tidsfrist. Juryen for Den norske friluftslivsprisen behandler forslagene og velger ut kandidater. Avstemningen foregår via SMS-avstemning fra 15. august.

Vinneren av Ildsjelprisen mottar kr. 50.000,-, de to øvrige finalistene mottar 10.000,- hver som i sin helhet skal disponeres til et friluftsformål i lokalmiljøet. Det er Norsk Tipping som finansierer prisen.