Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Eventyrlig åpning av landsleiren

Eventyrlig åpning av landsleiren

Deilig sommervær og vakre omgivelser var rammen rundt åpningen av landsleiren. Nærmere 1400 4H-ere og ledere er samlet til ei uke fylt av turer, aktiviteter, gamle og nye venner. Det er første gang leiren arrangeres i Oslo - 80 år og 80 dager etter at 4H i Norge ble stiftet.

Leiren ble offisielt åpnet av ordfører i Oslo Marianne Borgen, som var glad over at leiren var lagt til Oslo. Hun ønsket 4H-erne velkommen til «sin by».. 4H Norges nyvalgte styreleder Siri Myhre deltok også under åpningen for å hilse på deltakerne.

16 år gamle Aron K.L. Altinpinar fra Osterøy utenfor Bergen stod for kveldens underholdning. 4H-eren har tidligere deltatt i Idol på TV2, og sjarmerte 4H-publikumet med sin fantastiske stemme.

Humor, konserter og aktiviteter

Leiruka som venter 4H-erne vil være full av spennende aktiviteter, turer og underholdning, deriblant Norges største volleyballturnering. Det internasjonalt anerkjente Bergensbandet Razika kommer (søndag), på tirsdag er det Bjelleklang som står for underholdningen. Komikerne Ørjan Burøe og Jonna Støme kommer helt fra Aker Brygge, hvor de vanligvis er, for å riste på lattermuskelen våre (torsdag). Fredag er det avslutningsseremoni for alle leirdeltakerne.

Av aktiviteter kan 4H-erne delta på alt fra seiling til styling av leirbukse til å lage mat på bål til folkedans til motorsagkurs.

Åpen dag

Fredag 29. juli er det åpen dag. Da inviterer vi Oslo-folket til ulike aktiviteter, til å stifte nærmere bekjentskap med leirlivet og 4H. Da blir det blant annet volleyballturnering, popping av popcorn i badekar, smoothiesykling, steking av pinnebrød og mange flere morsomme aktiviteter.

 

Landsleir 20106_Åpning