Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
 4H Norge har ansatt ny generalsekretær

Signe B. Lindbråten er ansatt som ny generalsekretær i 4H Norge. Hun tiltrer stillingen i mai 2017.

4H Norge har ansatt ny generalsekretær

Signe Benedikte Lindbråten (33 år) er ansatt som ny generalsekretær i 4H Norge. - Jeg håper jeg kan bidra til at flere barn og unge blir med i 4H og får oppleve hvor kult det er å være aktiv i en organisasjon som denne. Det gir venner, opplevelser og kunnskap du får bruk for resten av livet, sier Signe Lindbråten.

Signe Lindbråten er i dag generalsekretær i Norges Bygdeungdomslag. Hun har studert statsvitenskap på Universitetet i Oslo, og har lang og bred erfaring fra organisasjonslivet, både som ansatt og tillitsvalgt.

- Jeg gleder meg masse til å ta fatt på den spennende jobben. Det er mye jeg kjenner fra jobben som generalsekretær i Bygdeungdomslaget men det er også veldig mye nytt å sette seg inn i. Jeg vil fortsette det gode arbeidet med å videreutvikle organisasjonen, og sørge for enda flere og flinkere tillitsvalgte, særlig på fylkesnivå. Jeg gleder meg aller mest til er å bli kjent med alle de flinke folkene rundt om i hele landet som driver denne fantastiske organisasjonen, avslutter Signe Lindbråten.

Lindbråten tiltrer stillingen som generalsekretær i mai 2017.

Ny giv

Styreleder i 4H Norge er meget fornøyd med ansettelsen.

- Vi er veldig glade for å få Signe Lindbråten med på laget. Jeg vil framheve hennes evner til å arbeide strategisk og tenke langsiktig. Vi har stor tro på at hun vil videreutvikle 4H. Hun har et stort nettverk, og hun kjenner både landbrukets organisasjoner og barne- og ungdomsfeltet svært godt. Videre har hun god kunnskap både om organisasjonsbygging og medlemsrekruttering. Signe har også god kjennskap til politiske prosesser og lobbyvirksomhet, sier en fornøyd styreleder Siri Myhre.

Lindbråten overtar etter Sølvi Egner-Kaupang som slutter som generalsekretær i 4H Norge til nyttår.