Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
6.mai sover vi ute!

6.mai sover vi ute!

Den årlige markeringen av Under åpen himmel er i år lørdag 6.mai. Alle oppfordres til å pakke med seg soveposen og sove utendørs.

Overnatt i skogen, på fjellet eller i din egen hage. Deltakerne bestemmer selv hvordan de ønsker å markere Under åpen himmel 2017.

Inviter gjerne med en venn eller flere, slik at de blir kjent med flotte 4H-ere og ser hva vi gjør i 4H. Kanskje kan du og klubben invitere et annet lag eller organisasjon til å sove ute? Slik blir dere bedre kjent, og kanskje kan samarbeide på andre områder en annen gang. Sammen er vi sterke!

Under åpen himmel-lotteriet

I forbindelse med arrangementet har vi et lotteri. Det er åpent for alle deltakere, både 4H-medlemmer og andre. For å være med i trekningen må man deltagere delta via Facebook-arrangementet til 4H Norge (https://www.facebook.com/events/1871050056483140/) eller fullføre utfordringen for mai via Kløverjakten-appen. Det skal tradisjonen tro trekkes 10 individuelle vinnere av gavekort på kr 500 hos G-sport.

I tillegg til at alle deltakere kan vinne gavekort er det også mulig for en 4H-klubb å vinne gavekort på kr 3000 fra G-sport. For å være med i trekningen må klubben ta bilde på arrangementet sitt og sende dette inn på e-post til foto@4h.no.

Bruk fantasien og legg ut morsomme overnattingsbilder på Instagram og Facebook med #underåpenhimmel, #4HNorge og #vier4h.