Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Gave til 4H-gårdsarbeid i Østfold

Gave til 4H-gårdsarbeid i Østfold

4H Østfold har i dag mottatt kroner 150 000 fra Sparebankstiftelsen DNB. Pengene skal brukes til aktivitetsutstyr på 4H-gårder i hele fylket.

Totalt ti 4H-gårder skal få utstyrspakker til en verdi av kroner 15 000,-. Pengene skal brukes til kornkverner, utekjøkken, drivhus, grillhytte, kompostbinger, førstehjelpsutstyr og annet utstyr som 4H-gårdene trenger for å kunne tilby enda mer eller ende bedre aktivitet for barn og unge, både 4H-ere og andre, i hele fylket. 

Det var med stor glede og dyp takknemlighet prosjektleder for 4H-gårdsatsning i Østfold Ida Marie Stemmedalen og regionleder Beate Johansen mottok gavesjekken hos DNB i Sarpsborg i dag tidlig. 

- Det å få en pengegave av denne størrelsen betyr at dyktige formidlere på 4H-gårder nå kan realisere sine gode ideer. Dette igjen betyr enda flere barn, unge og voksne kan lære om matens opprinnelse, om ville vekster, frukt og grønt, dyra på gården og skogens hemmeligheter, sier den entusiastisk prosjektleder Ida Marie Stemmedalen.  

4H Østfold jobber kontinuerlig for å utvikle nye 4H-gårder i Østfold, og med denne pengegaven kan vi bidra med noe av utstyret som gårdene trenger i sin jobb som formidler.

- Kunnskapsformidlingen som 4H-gårdene gjør på hvert eneste arrangement er verdifull for hele Østfoldlandbruket, og det er derfor veldig fint med støtten fra Sparebankstiftelsen DnB, avslutter Stemmedalen som knapt kan vente med å dele nyheten med nye 4H-gårder. 

Strålende fornøyd prosjektleder Ida Marie Stemmedalen mottok kroner 150 000,- til 4H-gårdsarbeid.