Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Stinn brakke på dialogkonferanse

Ordsky som viser hva 4H-erne mener er viktigst i 4H.

Stinn brakke på dialogkonferanse

Hundrevis av 4H-ere møtte opp i miljøtorget på Nordisk leir for å delta på dialogkonferansen «Du skal med». 4H-erne ble samlet i grupper og sa SIN mening om hva de ønsker for framtidens 4H.

Alle 4H-ere var invitert til å komme på konferansen for å si sin mening og delta i utformingen av 4H Norge sin nye strategi, som er gjeldende fra 2018. Konferansier Martin Holmen (fylkesstyreleder i Hedmark) og Siri Myhre (styreleder i 4H Norge) ledet konferansen med et drivende engasjement.

- Dette var fantastisk! Jeg blir veldig engasjert av at over 400 4H-ere tok turen hit for å være med på dialogkonferansen. Martin Holmen ledet seansen på en særdeles inspirerende og fengende måte.  Dette er også en stor inspirasjon for det videre landsstyrearbeidet, og for den strategijobben vi skal gjøre. Jeg gleder med til å se resultatet av det vi gjorde i dag  på landsmøtet i 2018, sa en entusiastisk Siri Myhre etter dialogkonferansen.

 

Mer direkte tale med 4H-ere

For landsstyret er det viktig å involvere alle ledd i organisasjonen. Alle skal bli hørt, alle skal få si sin mening og dele sine tanker om det de mener er viktig for 4H framover.

- Jeg vil gjerne har mer av dette i 4H. Direkte tale med 4H-erne er viktig, avslutter Siri Myhre.

De frammøtte ble delt inn i grupper på maks 5 4H-ere som svarte på spørsmål som ble framlagt. Deretter ble svarene samlet inn, og de skal tas med i det videre strategiarbeidet. Deltagerne svarte også på spørsmål via et responsverktøy, og på bakgrunn av dette ble det laget en ordsky som viser hva 4H-erne mener er best med 4H.

 

Ønsker innspill

Prosessen stopper ikke her. I tillegg til dialogkonferansen, skal alle fylkesstyrene få komme med innspill, i tillegg håper strategigruppa i 4H Norge at også DU vil være med å bidra.

Har du lyst til å si din mening? Være med å bestemme hva 4H skal være i framtiden? Er det noen av disse spørsmålene du ønsker å besvare:

·        Med ett ord, hva er det beste med 4H?

·        Hvorfor begynte du i 4H?

·        Hva savner du i 4H?

·        Hvilke aktiviteter liker du best i 4H?

·        Hvor får du viktig informasjon du trenger i 4H?

·        Hva får deg til å gå på talerstolen?

·        Hvorfor er du med i 4H?

·        Når kjenner du deg som en 4H-er?

·        Hvordan freshe opp 4H?

·        Har du vurdert å slutte i 4H, hvorfor?

·        Om 10 år – hva er nytt i 4H?

 

Si din mening/send innspill pr e-post til: signe.lindbraaten@4h.no

Du kan også komme med innspill på vår Facebook-side.

Power Point-presentasjon fra dialogkonferansen "Du skal med"