Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Nå er det Gøy på landet

Nå er det Gøy på landet

I september inviterer 4H-gårdene over hele Norge til familiedagen Gøy på landet. Her får små og store møte dyrene på gården og være med på allsidige aktiviteter.

Gøy på landet er et landsomfattende arrangement, der målet er å vise fram landbruket gjennom en spennende dag på gården. Det er 4H Norge som står bak den nasjonale familiedagen, som ble gjennomført for første gang i 2015. Ideen kom fra Gøy på landet-arrangementetved Arendal, som 4H i Aust-Agder har gjennomført i over 30 år.  

- For mange er dette første møtet med norsk landbruk. Folk er veldig positive, spesielt siden mange av aktivitetene er nært knyttet til 4H sin filosofi om å lære ved å gjøre, forteller Astrid Lindstad, styreleder i 4H-gård Norge, et nettverk med rundt 50 besøksgårder landet rundt. - Vi gleder oss til å ta imot de besøkende og vise fram 4H-gårdene, smiler Lindstad.

 

Morsomt og lærerikt

4H-gårdene håper på mange besøkende. Barn og unge som besøker garden kan også melde seg inn som medlem i 4H. Medlemmer fra lokale 4H-klubber vil være med å informere og hjelpe til med aktivitetene. Mange av gårdene samarbeider med faglagene i landbruk og skogbruk, husflidslag, kystlag mm for å tilby gode aktiviteter.

- Dette blir både morsomt og lærerikt for store og små, avslutter en fornøyd styreleder Astrid Lindstad.

 

Kontaktinformasjon:

Astrid Lindstad, styreleder i 4H-gård Norge

Telefon: 911 92 316

Kontakt 4H i ditt fylke for mer info. Kontaktinfo på www.4h.no