Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Når vi målet?

Vi har laget et

Når vi målet?

Den nasjonale vervemåneden er i gang. Hvor mange flere 4H-ere blir vi? Hvem greier å verve flest? Er det du? Din klubb, eller kanskje ditt fylke?

For å slå medlemstallet fra i fjor må vi stå på. Målet er innen rekkevidde – det kan vi få til sammen!

Vervemåned er morsomt og enda morsommere blir det om vi utfordrer hverandre. Nå i vervemåneden november blir det både individuelle konkurranser og fylkeskonkurranser.

Individuell konkurranse

Hver tirsdag i november oppdaterer vi en topp 10-liste over individuelle ververe. Hvem av dere som har vervet flest så langt. Vinneren, den som verver flest målt i antall vervinger gjennom måneden, får gratis deltagelse på valgfri leir i 2018.

I tillegg gjelder vervepremiene som allerede er bestemt.

Fylkeskonkurranser

Vi utfordrer også fylkesstyrene, og setter to og to fylker/regioner opp mot hverandre og ser hvem som greier å verve flest.

Hver onsdag i vervemåneden oppdaterer vi oversikten over vervinger i fylkene.

Det fylket som verver flest medlemmer målt i prosent vil få en forundringspakke overlevert av styreleder og generalsekretær i tunet sitt på landsleir 2018. Det fylket som verver færrest må i løpet av landsleiren fremføre en hyllest til vinnerfylket.

Vi oppfordrer dere til å kjøre lignende opplegg i fylkene der dere tar ut lister og trigger konkurranseinstinktet. Dere kan gjerne også finne på egne vervepremier hvis dere har mulighet til det.

Vær synlig

Vær ute og synliggjør 4H i form av stands/arrangementer og bruke media og sosiale medier. Mange har nå hørt om 4H på grunn av kuttforslaget i statsbudsjettet. Det er en fin inngangsport til verving.

Ramme til profilbilde

Vi har laget en ramme som du kan legge på ditt profilbilde på Facebook (Jeg er dreven 4H-er/Eg er dreven 4H-ar). Publiser bilder/historier der medlemmer skriver om hvorfor de ble med/er med i 4H, og avslutt gjerne med å spørre: vil du bli med? Rammen finner du her. Søk på 4H Norge.

Vervebilde

Vi har laget et "vervebilde" som vi håper alle 4H-ere vil dele i sosiale medier i løpet av vervemåneden. Bruk det og fortell om 4H og oppfordre andre til å bli medlem.

Last ned vervebildet

Vervepakke

I nettbutikken finner du profilmateriale som kan brukes på stands og ulike arrangement. Vi har satt sammen en vervepakke som klubbene og fylkene kan bestille. Pakken inneholder; ballonger, karameller, verveblokk, plakater, infokort og brosjyrer.  Den koster kr 100,- og kan bestilles i nettbutikken.

Vi har også tilbud på ballonger, karameller og buttons.

Mer info om vervemåneden finnes på https://www.4h.no/aktiviteter/klubbinfo/nasjonalvervemaned/