Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Hand of Hope-avtalen signert

Helen Bjørnøy og Simen Saxebøl er fornøyd med å skulle samarbeide om å bygge brønner i Sierre Leone.

Hand of Hope-avtalen signert

Mandag 11. oktober ble samarbeidsavtalen mellom 4H Norge og Plan Norge signert. Konst. generalsekretær i 4H, Simen Saxebøl, og generalsekretær i Plan Norge, Helen Bjørnøy, er begge strålende fornøyd med avtalen og det forestående prosjektet.

- Dette blir et strålende samarbeid. Jeg synes det er ekstra flott at det er en barne- og ungdomsorganisasjon som nå skal hjelpe barn og unge i et annet, som ikke har det så godt som dem. Bygging av vannbrønner vil gi barn og unge i Sierra Leone en ny mulighet. Rent vann er grunnleggende for både ernæring og helse, sa Helen Bjørnøy under kontraktsskrivingen.

Også Simen Saxebøl sluttet seg til begeistringen rundt prosjektet. - Dagen i dag er en stor dag for 4H. Hand of Hope er et prosjekt som er helt i tråd med vårt formål, som blant annet er å utvikle en samfunnsengasjert ungdom. Det fine med brønnbygging er at dette er hjelp til selvhjelp. Vi har stor tro på at 4H-ere over hele landet vil finne glede i å feire 4Hs  75-års jubileum neste år, med å gi denne flotte gaven, rent vann, til Sierra Leone.

Hand of Hope – 4Hs jubileumsprosjekt
4H Norge feirer 75 år i 2011, og i den anledning ønsker 4H å gi en gave istedenfor å få en gave. Gaven er rent vann til Sierra Leone, som er et av verdens fattigste land. Målet er å bygge 44 brønner som skal sikre rent vann og gi bedre helse, gjennom å lære ved å gjøre. Aksjonskonto 9365.17.76560.

Les mer om prosjektet på Hand of Hope.

Helen Bjørnøy og Simen Saxebøl
Helen Bjørnøy i Plan og Simen
Saxebøl i 4H Norge signerte
avtalen om Hand of Hope.