Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Vil du bestemme 4H-prosjektets fremtid?

Vil du bestemme 4H-prosjektets fremtid?

Er du mellom 10-25 år? Vil du bli fremtidsambassadør eller en del av en spennende og engasjert prosjektgruppe som skal påvirke 4H Norges fremtid? Da bør du ta en titt her!

I 2018-2019 skal 4H-prosjektene digitaliseres og moderniseres. Målet er å utvikle en ny måte å gjøre 4H-prosjekt på, både pedagogisk og digitalt, for å gjøre 4H mer attraktivt for flere. I forbindelse med dette, søker vi etter deg som ønsker å engasjere deg enten i prosjektgruppa eller som fremtidsambassadør!

  • Prosjektgruppe: Er du mellom 18-25 år, kan du bli med i prosjektgruppa som sammen med prosjektleder vil bestemme hvordan 4H-prosjektene skal være i fremtiden. Her trenger vi både noen som er interessert i pedagogikk, metode og digitale verktøy, men også deg som sitter inne med gode ideer, er engasjert, og brenner for 4H. Prosjektgruppa vil ha ca. fire samlinger totalt, to i 2018 og resten i 2019. Det er viktig at du kan stille opp på disse, særlig første samling, som blir i Oslo den 7.-9. september.
     
  • Fremtidsambassadører: Er du mellom 10-18 år, kan du teste den nye måten å gjennomføre 4H-prosjekt på i 2019. Du skal prøve nye funksjoner, gi tilbakemelding på hvordan disse fungerer, og anbefale endringer. Du blir derfor en viktig bidragsyter for hvordan fremtidens 4H-prosjekt vil se ut.
    OBS!! Å være fremtidsambassadør kan være 4H-prosjektet ditt for 2019! Dersom flere i klubben din ønsker å være fremtidsambassadører, kan dere løse det som et felles klubbprosjekt.

 

Vil du bli med i prosjektgruppa eller bli en fremtidsambassadør?
Skriv en kort e-post som inneholder navn, telefonnummer, alder, et par setninger om deg selv og hvorfor du ønsker å bli med. Inkluder gjerne hva du kan bidra med også. Sendes til prosjektleder Monika Swigon på monika.swigon@4h.no innen 19. august.

NB! Monika vil også høre fra deg som bare ønsker å bidra med kunnskap innenfor pedagogikk og/eller digitale verktøy (eller kjenner noen som kan det). Det er også veldig nyttig å høre fra deg som er kritisk til digitaliseringen. Ellers er alle ideer, tilbakemeldinger samt tips om stort og smått veldig velkomne :)