Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Bli med på høstseminar!

Bli med på høstseminar!

Rural Youth Europe (RYE) inviterer til høstseminar, som i år finner sted i Espoo, Finland, 4. - 10. november. Nå har DU mellom 18 og 30 år muligheten til å oppleve ei uke sammen med mange andre fra 4H - og andre bygdeungdomsorganisasjoner i Europa!

Uka kommer til å være sosial, morsom, lærerik og en opplevelse du sent vil glemme. Programmet er satt sammen av workshops, gruppearbeid og foredrag, blandet med studiebesøk, teambuilding og gjerne litt sightseeing. Temaet på aktivitetene under høstseminaret i år, er “Media Crossroads”. Hvis du er interessert i å opparbeide deg mer kunnskap om media og kritisk tenkning, og blant annet vil lære hvordan du kan bruke ulike media som verktøy til å styrke organisasjonen, er dette arrangementet for deg!

Hvem kan søke om å delta?

Du må være et aktivt medlem mellom 18 og 30 år, og du må ha fylt 18 innen første dagen på seminaret (04.11.18). Du må kunne kommunisere på engelsk og være villig til å delta i aktiviteter og emner som dreier seg om temaet (Media Crossroads/ungdomsdeltakelse i Europa). Du som blir plukket ut, må foreta et intervju e.l. om emnet innen 12.10.18 (Study Visit, les mer i call’en). Du trenger ikke erfaring fra tidligere internasjonale arrangement for å reise.

Interessert?

Les invitasjonen og om arrangementet på RYE sin hjemmeside og meld din interesse på mail til linehjorungnes@gmail.com innen 7. september og fortell kort om deg selv, hvorfor du søker og om motivasjonen for å delta.

De som blir plukket ut til å reise vil raskt få en mail med mer info om hva som skjer videre :) (Videre frist for elektronisk påmelding til RYE er 15. september)

Hva koster det?

Deltakeravgift + reise. Deltakeravgiften er 250 euro og den betaler du selv til RYE innen gitte frist (se invitasjonen/call of participants). I tillegg ordner/betaler du selv for reisa, og sender all påkrevd dokumentasjon til RYE innen den fristen som oppgis i invitasjonen.

Om du er flink til å søke fylket, den lokale klubben din, og andre lag/organisasjoner i hjemkommunen din om økonomisk støtte, kan du få dekket en del av det det koster på denne måten.

Invitasjon/call Autum Seminar 2018 finner du her: https://www.ruralyoutheurope.com/wp-content/uploads/2017/10/AS18-Call.pdf