Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Høstfest hos Strevsom 4H

Utstilling av oppgaven "Tur til Paris"

Høstfest hos Strevsom 4H

Søndag 31. oktober var det høstfest i Strevsom 4H, med mye moro!

Gymsalen på Vennerød skole var fylt opp med trivelige foreldre, besteforeldre og søsken. Vi var omtrent nitti personer tilsammen. Det var nitten medlemmer som stilte ut oppgavene sine og seks "høstaspiranter" som laget en felles utstilling med egenlaget plakat! Dommerene hadde en stor utfordring med å kåre 1., 2. og 3. plass. Ulrik Myrhaug fra 4H Vestfold kom til oss, og det syntes alle var veldig moro. Han gjorde en flott jobb.
 
 
Medlemmene hadde laget en solid underholdning med blant annet snertne berter fra Oslo city, cowboyer fra Fon, sjokoladelek, Arnadals toppscorer, gummihattdans, vannlek, finnelek, sangen om kanariefuglen fra California og utdrag fra revyheftet fra 4H Norge.
 
 
Det var servering av snitter, kaker, kaffe, brus og salg av lodder med mange flotte premier. Hos oss må alle foreldrene hjelpe til med blant annet å rigge til med stoler/bord, lydansvarlig, smøre snitter, dekke på bordene, kaffekoking, ryddeansvarlig og de er ikke vanskelige å be: En stor takk til positive og trivelige foreldre! Vi har også fire positive klubbrådgivere som syntes det er trivelig å være sammen med de flotte ungene/ungdommene, og vi er stolte av de fine utstillingene de hadde laget!